PDA

Zobrazit normální verzi : Práva-DD Only

Separiik
27-03-16, 01:37
vlastnit originální hru (do přihlášky uveďte svoje SteamID; nastavte si dočasně Steam profil jako veřejný)
hrát minimálně 3 měsíce na tomto portálu (nebo mít nahráno více než týden čistého času - podle HLSTATSX) a to na serveru s módem, na který žádáte práva
čistý trestní rejstřík (hodinové bany se až tak nepočítají, problém jsou hlavně cheaty nebo urážky hráčů)
hlášení cheaterů - na fóru včetně dem (při hlášení cheaterů adminovi přes Steam je třeba jeho potvrzení)

*Mám originálni Counter Strike 1.6.
*Hraji rozhodně více než 3 měsíce [ Na originálním hraju 190h to není moc, ale na NS jsem hrával mnohem víc takže víc než 3 měsíce.. :-)]
*Mám čistý rejstřík
*Nick: Sep[AR]?w
*Steam : http://steamcommunity.com/profiles/76561197994132979/
*Moc cheaty nehlásím myslím že jsem nahlásil jen 2.. :-/ :splachnout::pinch:

*Mám 1 ban myslím na Hodinu nebo na Den ted přesně nevím, ale vím že ho mám od Troppa (Mario.) z BaseBuilder serveru za nadávky. :-(

A málem bych zapoměl.. :-D Mám 16 let.

hofy
27-03-16, 01:42
Ahoj, abychom si mohli dostatečně prověřit tvoje schopnosti při rozeznávání cheaterů, je nutné nahlásit více cheaterů než jen dva. Je to sice chválihodná pomoc adminům, ale pro získání práv je opravdu potřeba více. Určitě i tobě záleží na tom, aby právo banovat hráče za cheaty měli jen ti, kteří prokázali patřičné zkušenosti.
Aktuálně bych ti doporučil zvážit uzavření žádosti, zvýšení aktivity v hlášení a poté případně zvážení založení žádosti nové, kde by byla šance reálnější. V každém případě díky za každé hlášení, které pošleš, každé se počítá a pomůže nám udržovat servery na kvalitní herní úrovni.

Separiik
27-03-16, 01:54
Okey, díky za odpověd určitě nahlásím více cheaterů.. (y) :-)

Samco
09-04-16, 17:23
Aktivita len na JB. PROTI

Koprakek
09-04-16, 17:25
PROTI viz Samčo.

HSMartinka
24-04-16, 17:25
Hráč stále aktívny na JB,,, PROTI

Saintpepo
24-04-16, 21:45
Proti.