PDA

Zobrazit normální verzi : Změna spawn místa pro CT



Troppe
29-03-16, 21:35
Zdravím :)
Z názvu je jasné,o co jde.
Příklad: https://www.youtube.com/watch?v=U3T4Tt1WGeo <- Čas +- 2:15
Šlo by o to,že by se spawn pro CT dal tam,kde se spawnují při začátku stavění. Sem tam by se ušetřila nějaká ta vteřinka a CT by nemohli házet HEčka po ZM -> tím je bugovat.
Z videí jsem si všimnul,že je to i na více portálech.

MartyEE
31-03-16, 12:55
Pri začiatku stavania - čas na schovanie

Počas toho sa CT respawnú na spawnoch ZM. Prečo to, tak je? Veľa krát sa, tak CT aj bugnú a zabíja ich to a znova sa respawnujú, strácajú čas ...

Počas tohoto času sa CT respawnujú na tie spawny ako je napr. vo videu .. ako ja som si zvykol na tento štýl, že sa tu na Kotelne spawnujume na zombiee spawnoch, ale nie som proti, aby sa to zmenilo ...

neznamiWolfi
04-04-16, 08:06
Dobře, takže můj názor bude spíše kladný, já osobně bych to zavedl nevidím v tom žádné mínus. Časem by si na to KAŽDÝ zvykl a jak už psal mário nějaká ta sekunda se vždy hodí už se mi stalo několikrát stalo ,že mi scházela fakt jen sekunda abych přežil. Když tak nad tím přemýšlím tak bych našel takové malé -
a to je aby nás to nehodilo třeba celou mapu od našeho kempu. Šlo by to vyřešit tak že každý hráč si nastaví spawn, tam kde se normálně můžou spawnovat , např. máte dané spawny, klikne na tlačítko "j" a zobrazí se mu spawny on si do něj jen vleze a spawn se uloží, když to neudělá spawne ho na jiném, ale muselo by to být limitované, to je vše snad si něco s tohoto vyberete. Loučím se Wolfi :)

Troppe
04-04-16, 14:50
V podstatě je to detail. Jak je to teď,tak to taky funguje. Nejdřív by se mělo vyřešit bugování frozen granátem atd..

CHORYKAPITAN
05-04-16, 07:48
myslím, že by se toho dalo i zneužít, pokud jsem to dobře pochopil.
ctčka by si postavila velkou krabici bez vstupu a doufali, že se v něm spawnou

Kotel
05-04-16, 08:03
Pokud je problém dojít do kempu, tak zvýším čas.
Když nebudou spawny v zombie, tak přibude mnohem větší problém.

MartyEE
25-04-16, 16:50
Aký problém? Čo sa týka nastavenia času na prípravu myslím, že je postačujúci. :hypocrite:
Ono aj teraz sa to dá zneužívať, teda to, že sa spawnujeme so ZM, tiež sa blokujú vchody atď, niekedy aj blok újde do spawnu a celý čas sa ZM bugujú, admins to poriešia.