Sta.Fara
03-04-16, 23:09
Vypis z konzole:
AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 178606)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '62305'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Obch�zen�'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < [OK]---> Sta Fara >
[AMXBANS] Tvuj nick: [OK]---> Sta Fara
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1823961005
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1823961005
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 95.82.135.191
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 95.82.135.191
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Bugy >
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only 6 (de_dust2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================
Poznamka:
Takze prva vec . na vasom starom csku som dostal nedavno ban od rovnakeho admina zevraj WH no nemal som dal demo no zhodli ste sa ze wh mam aj ked tam nebolo nic vidno :D ale ok drzite spolu .. no stiahol som si to vase super nove csko ktore si vraj stiahnut mozem ked si myslim ze som dostal nespravodlivy ban .. tak som si ho stiahol hram si .. zavolam admina na ABckara pride Maly BU alebo co za sprepacenim retarda a hned mi capne ban .. ukazalo mi za WH najprv co bola blbost :D kedze ma ani nespectoval no zrazu Obchdznie Admin Na urovni ziadam o unban lebo toto je nezmyselne :D
Pardon BUGY
AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 178606)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '62305'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Obch�zen�'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < [OK]---> Sta Fara >
[AMXBANS] Tvuj nick: [OK]---> Sta Fara
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1823961005
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1823961005
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 95.82.135.191
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 95.82.135.191
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Bugy >
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only 6 (de_dust2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================
Poznamka:
Takze prva vec . na vasom starom csku som dostal nedavno ban od rovnakeho admina zevraj WH no nemal som dal demo no zhodli ste sa ze wh mam aj ked tam nebolo nic vidno :D ale ok drzite spolu .. no stiahol som si to vase super nove csko ktore si vraj stiahnut mozem ked si myslim ze som dostal nespravodlivy ban .. tak som si ho stiahol hram si .. zavolam admina na ABckara pride Maly BU alebo co za sprepacenim retarda a hned mi capne ban .. ukazalo mi za WH najprv co bola blbost :D kedze ma ani nespectoval no zrazu Obchdznie Admin Na urovni ziadam o unban lebo toto je nezmyselne :D
Pardon BUGY