Zobrazit normální verzi : [OK]---> Sta Fara --> Bugy
Vypis z konzole:
AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 178645)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Obchazeni banu z NS za WH'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < [OK]---> Sta Fara >
[AMXBANS] Tvuj nick: [OK]---> Sta Fara
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:37689743
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:37689743
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 95.82.135.191
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 95.82.135.191
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Bugy >
[AMXBANS] Server: csko.cz | dust2 only 6 (de_dust2)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
Poznamka:
Ako toto fakt neni sranda uz . vcera ste sa zhodli ze ok ban mi ostane ze bol teda spravodlivy dobre tak berem vas nazor .. zadeli te mi nak si kupim original hru ok dobre :D tak mam csko na Steame original kupene a PAN BUGY mi da ban za obchadzanie :D bud unban alebo preplatenie hry :D lebo toto fakt uz neni mozne :D
HSMartinka
04-04-16, 17:44
Tvoje csko na steame vlastníš už skor než si dostal ban na NS.
ten steam som nevlastnil do teraz kupil som ho rovno cely od znameho za dobru cenu to je prva vec a aj keby ho mam skor tak to je uplne jedno :D ci som si ho kupil pred alebo po je to uplne to iste a neni v tom žiadny rozdiel . tu ide o riešienie si osobnych vecí keby mam ten steam na keru piču by som hral na NS ? :D
Ahoj, po banu na non-Steamu za cheating si můžeš koupit originální hru a beztrestně hrát, pokud by jsi pak cheatoval na originální hře, ban by byl trvalý bez možnosti koupení další hry a beztrestného hraní na další originální kopii.
V tvém případě jsi vlastnil Steam účet se zakoupenou originální hrou už před banem na non-Steamu, po banu na non-Steamu ses rozhodl hrát zase na Steamu, což se bere jako obcházení banu.
Důkaz (http://prntscr.com/ao0pu9) že máš koupenou originální hru před banem (http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=178359).
o nic ine nejde než to že som papuloval :D toto neni dovod na ban :D žiadne obchadzanie len to že som pičoval(mal som dovod)
Kupil som si rovno cely steam od brata načo si mam kupovat dalši ? ked on ma steam ktory nepoužíva ?
nerozhodol som sa hrat opat na steame kedže som na steame nikdy nehral :D
HSMartinka
04-04-16, 17:58
Kupil som si rovno cely steam od brata načo si mam kupovat dalši ? ked on ma steam ktory nepoužíva ?
a kedy si si ho kupil ?
Včera večer ako ste napísali že si mam kupit original hru tak som sa spytal brata ktorý už nehráva či možem hrat na jeho predal mi ho a hral som na jeho od včera večera predavanie steamu neni zakazane a zobral som to lepšie
steami sa bežne predávaju medzi hráčmi normalna vec
Tento Ban nema zmysel.. podla mna to už je len lebo vam to robí radost a zato že som drzí a nevtieram sa adminkom do ritky.
Ten snímek nic moc nedokazuje, na kotelně vedený není, už jen asi z toho důvodu, že chatlog nefunguje. Hráč normálně celou dobu hrál na NS, dokonce aji na tom NS obešel, to už by asi na tom steamu hrál dřív, já jsem v tomto případě pro UB, protože není žádný důkaz o tom, že na tom steamu tady hrál a 93h na csku dokazuje akorát to, že steam není skoro vůbec používaný.
pochybujem že cez ten steam sa na kotelne hralo inokedy ako včera a dnes odkedy ho mam ja
Ten snímek nic moc nedokazuje, na kotelně vedený není, už jen asi z toho důvodu, že chatlog nefunguje. Hráč normálně celou dobu hrál na NS, dokonce aji na tom NS obešel, to už by asi na tom steamu hrál dřív, já jsem v tomto případě pro UB, protože není žádný důkaz o tom, že na tom steamu tady hrál a 93h na csku dokazuje akorát to, že steam není skoro vůbec používaný.
souhlasím
Nemohl jsem vědět že ten steam účet má koupený od bráchy. To že tady běhá s wh na nonsteamu za které dostane ban, kerý pak obejde a zase dostane ban, a pak si údajně "koupí" steam účet od bráchy mi nepřijde moc správné oproti těm co si koupí nový. Jestli si ho koupil nebo ne o tom se tady můžeme dohadovat týden, takže pokud k tomu nikdo nebude nic mít, tak ti večer dám unban.
to že beham s WH si odpust prosím ta natocil si demo na ktorom nic nevidno a mal som skore tak 30:20 tak to nepíš akoby som tam daval cez tri steny a mal skore 70:1 kedže som wh ani nemal . a neobisiel som ho ani predtim len som si stiahol to nove csko čo som nevedel že nemožem .
či už mi ho dáš aleboo nie ajtak vopred vdaka čakam do večera teda.
Pokiaľ nieje dôkaz, že na tom steame hral pred banom na ns tak som pre ub.
to že beham s WH si odpust prosím ta natocil si demo na ktorom nic nevidno a mal som skore tak 30:20 tak to nepíš akoby som tam daval cez tri steny a mal skore 70:1 kedže som wh ani nemal . a neobisiel som ho ani predtim len som si stiahol to nove csko čo som nevedel že nemožem .
WH jsi měl shodli se na tom všichni admini.
Dal jsem ti unban, doufám že jsi se aspoň trochu poučil a že už nebudeš hrát s cheatama.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.