Zobrazit normální verzi : /respawn
Zdravím
Chtěl bych navrhnout zavedení příkazu /respawn pro zombie pokavaď má full hp
Jde o to že když se náhodou dostane někomu blok do spawnu a zombie se do něj bugne nemůže se hýbat a jelikož není třeba admin na serveru tak je v tom bloku zamrzlí po celé kolo..
Každopádně zombie musí mít full hp aby mohl použít tento příkaz.
Děkuji za přečtení přeji pěkný zbytek dne.
ano, je to problemove, ale hraci by toho zacali zneuzivat napr., striela po tebe ct máš malo HP a ty si das /respawn a viem, ze by sa to zacalo zneuzivat dam ruku do ohna .. pocas build-timu ide dat /class, ale to nepomaha lebo po build-time sa uz neda no... kill do konzoly zase bere 20B čo ma tiez plusy a minusy
ano, je to problemove, ale hraci by toho zacali zneuzivat napr., striela po tebe ct máš malo HP a ty si das /respawn a viem
Právě proto Bagr napsal,že by to šlo jenom s full HP. Jinak je jasné,že by to každý zneužil.
jn niekto ta hitne ked budes bugly alebo hodi granadu a už nemas hape..
Nebo ten respawn nastavit pouze do té doby,dokud se nepohne pomocí "W,A,S či D" dopředu či kam bude chtít,pokud to teda vůbec nastavit půjde.
Grakon2702
04-04-16, 22:56
Předpokládám, že pokud je zombík bugnutý, tak se nemůže hýbat. Co takhle zavést camp-metr? Ono pokud vím, tak zombíci stejně mají za úkol dostat se do campů a ne kempit.
Předpokládám, že pokud je zombík bugnutý, tak se nemůže hýbat. Co takhle zavést camp-metr? Ono pokud vím, tak zombíci stejně mají za úkol dostat se do campů a ne kempit.
To by se možno aji hodilo protože se také stává když někdo postaví surf trap (nevím přesně jak se to jmenuje
) a umře a někdo do toho kempu vleze tak už se též z toho nedostane a 1 kolo opět ztratí
To je veľmi dobrý nápad, vyriešili by sa tým aj problémy s hráčmi, ktorý úmyselne blokujú ostatných.
Paráda,pro.
A nestačila by funkce unstuck jako na zombie plague? To by měl být stejný princip jestli se nepletu.
Nechcem povedať hlúposť, ale pokial by sa zaviedol campmeter na BaseBuilder, tak potom by to zabíjalo CT-čka v kempu, nie?
tak by se to nastavilo jen pro zombíky :D
neznamiWolfi
05-04-16, 08:09
Já jsem taky PRO ten camp-metr, ale aby tě to nezačalo zabíjet když si třeba ve slow tunelu, protože jdeš hooodně pomalu a mohlo by to zaznamenat a už by ti to zbytečně ubíralo, a ať je zvýšený u toho dmg, třeba 500hp za sekundu po čase 30s. To je ode mne asi vše Ahoj :)
Já jsem taky PRO ten camp-metr, ale aby tě to nezačalo zabíjet když si třeba ve slow tunelu, protože jdeš hooodně pomalu a mohlo by to zaznamenat a už by ti to zbytečně ubíralo, a ať je zvýšený u toho dmg, třeba 500hp za sekundu po čase 30s. To je ode mne asi vše Ahoj :)
Ve slow se pohybuješ,takže by to nebyl problém.
S těma 500 HP za 30 vteřin by asi nebylo moc dobré pro někoho,kdo má hodně HPek :D Po 30 vteřinách by ho to prostě zabilo. Ten unstuck je taky dobrý nápad.
A nestačila by funkce unstuck jako na zombie plague? To by měl být stejný princip jestli se nepletu.
Myslím si, že by to stačilo.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.