Zobrazit normální verzi : Chyba z PC
Caute,mam jednu chybu z PC ..
Ked ho zapnem vyskoči mi čierna obrazovka,a tam je napísane :
We apologize for the a somariny..
Mam tam na výber 5možnosti :
-Safe mode
-Safe mode with Networking
-Safe mode with command Prompt
-Last known good configuration (your most recent settings that worked)
a posledné
-Start windows Normally .
Ked dam "start windows normally" reštartuje mi to PC (Tak isto pri ostatných možnostiach),a ukaže sa znova tota tabulka .
Nevie niekto ako urobiť aby sa počitač zapol?:)
Diky za každu radu
Ty somariny jsou duvod problemu, takhle nic nevime.
Běž do Nouzového režimu ( safe mode ) a prohledej PC nějakým antivirovým programem. Nejlíp by bylo, kdyby si sem hodil výpis z RSITu
Ok tak to napišem ..
We apologize for the inconvenience , but windows did not start successfully. A recent hardware or software change might have caused this.
If you computer stopped responding , restarted unexpectedly , or was automatically shut down to protect your filles and folders, choose Last Know Good configuration to revert to the most recent settings that worked.
If a previous startup attemp was interrupted due to a power failure or because the Power or Reset button was pressed,or if you aren´t sure what caused the problem , choose start windows normally
To je všetko čo tam je napisane
Běž do Nouzového režimu ( safe mode ) a prohledej PC nějakým antivirovým programem. Nejlíp by bylo, kdyby si sem hodil výpis z RSITu
Vypiše mi to po celej obrazovke :
multi (0) disk (0)rdisk (0)partition (1)/WINDOWS/System32/DRIVERS/ a kopa zložiek
vetsinou pomuze tohle pokud se dostanes do winu tak se vrat v case
vetsinou pomuze tohle pokud se dostanes do winu tak se vrat v case
lenže ked to dam,tak sa znova reštartne PC
Zkus tohle.
http://www.simplehelp.net/2008/10/27/how-to-fix-the-we-apologize-for-the-inconvenience-but-windows-did-not-start-successfully-error/
No neviem presne kde a ako sa tam dostať,a momentálne nemam pri sebe CD od windowsu
stalo sa mi to isté...odišiel mi hard disk
Normalne se napise, ze chybi nejaky soubor. Asi je poskozena cast disku nebo jinej hardware.
Tohle se většinou děje,když se pc vypne narychlo (ze zásuvky třeba) i mě se to stávalo. Ale vždy pomohl, normální režim windows. A jestli sis něco stahoval, to se mě taky jednou stalo. Tak spustit pc v safe modu jak psal zeus a projet antivirem anebo jak psal ridick zkoušet vracet počítač o měsíce dozadu anebo úplně na začátek jak jsi instaloval win, ale já jsem to radči vyřešil,zálohou souborů na ext. disk a přeinstalování pc;)
Takže nemate nejaku užitočnu radu ako to opraviť?
@1488.6 : No ale ked nemam zapnuty PC nemožem sa vraťiť s5 o jeden mesiac ...
a ked dam safe mode mi to hodi nejaky vypis a potom hned vypne PC
ked dam safe mode mi to hodi nejaky vypis a potom hned vypne PC
tak asi nová instalačka win nebo nwm;)
Jihlavanka:)
19-01-12, 18:56
Poškozený HW, špatně nainstalovaný nějaký driver nebo rozbořený systém. Hledej příčinu.
No a ako ked mi tam nepiše kde je chyba?
Včera som prišiel domov zapol som wowko a šiel som spať..Ráno som vstal a toto tam nabehlo
Až budeš mít cd winu tak zkus chdsk ( check disk )
Mne sa tiež nedalo dostať do winu, aj keď som skúšal všetky možnosti. Pomohol iba reinstall winu (teda format+install). Odporúčam mať disk rozdelený na 2 disky. Sytem a Iné. System mám 15Gb na win a somariny a zbytok na ..zbytok :D (v podstate mám 2 disky na 2 rozdelené, čiže akoby 4. V tom prípade pozor, aký disk sformátuješ. Ja som sa pomýlil a omylom niekoľko Gb v ****). Ale ak niekto nájde iné riešenie, bude to super, no ja som to riešil hentak. BTW v tej dobe mi odchádzala základovka, možno to malo súvis aj s tým.
Thx ocenujem každu pomoc..Dneska preinštalujem windows ako to vidim.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.