Zobrazit normální verzi : Pity wh
Zdravím dostal sem pernament za wh! sem rozhořčen,na flags ma wh každy 2 hrač a když proti mě hrajou hrači s aimboty wolfhecky atd. tak zapnu to blbi wh abych si zahral . Přiznavam se že sem wh měl a mel bych byt potrestan ale žadam o dočasnej ban a ne pernament! to si fakt nezasloužim behaj vam tam hrači co maj horší věci jak wh . Samozdřejme když mi date unban wh už zapinat nebudu . PS: Omlouvam se
:D Dal Ta Bhoper:D
19-01-12, 18:21
Priznal si WH Permanent Ban je zaslúžený.
takže když sem se přiznal že sem ho měl omluvil se tak ho mam furt zaslouženy?
hacky jsi zapl ale nevím jak je to dlouho tak jsem dej výpis, když to bude díl možná kotel dá UB
:D Dal Ta Bhoper:D
19-01-12, 18:24
Sice si sa ospravedlnil a prísahal si že už nebudeš zapínať ale poznáš to nie? Raz Cheater navždy Cheater. A hod sem výpis s konzole banujúci admin by ste sa mohly dohodnúť.
Raz Cheater navždy Cheater.
neni pravda
No lolec :D dobrý no. Naštvali tě, zapnuls, založil cry thread, unban nedostaneš. Výpis ani nehledej, stejně si tím nepomůžeš.
Lock prosím.
BUILD 5369 SERVER (0 CRC)
Server # 5
Requesting tempdecal.wad from server
Pity :D connected
Couldn't open file overviews/awp_india.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/awp_india.txt. Using default values for overiew mode.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu : ' WH '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 0 ) : Pity!!!!! : D
[AMXBANS] Tvuj nick : Pity : D
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 0 ) :
[AMXBANS] Tvoje SteamID : STEAM_ID_LAN
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 , 0 ) : 90.181.52.99
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 90.181.52.99
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : kashpi
[AMXBANS] Server : Kotelna - Capture the Flag | csko.cz
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi a klavesami ctrl+c ho zkopirujte a pak s ctrl+v vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Flopsaid o_O killed MoNoGrAm with knife
*** Devl1 killed Mazor with a headshot from awp ***
Jesenius (Listening Rammstein) killed Aeweq with awp
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zk
mno ak myslíte ja chci jen normalne hrat . se hrač ze soe.cz (sem sem přišel hrat s kamarady, nikdy ,nikde sem nevidel tolik chetru)
Když proti tobě hraje hacker, tak zapnout taky není řešení. Je zde možnost napsat přes vykřičník, když máš na někoho podezření, že cheatuje. Pokud tuto možnost použiješ a přes vykřičník sdělíš potřebné informace, jistě na server někdo dorazí a pokud se dotyčnému něco prokáže tak ho i zabanuje.
ok jak myslíte :DDD ja to skoušel po dobrym :DDD du si zmenit ip adresu přez proxy :D a stejne tam budu zas! s jinejma menama :D a zas ! a zas ! :DD třeba se ubanujte vy hovada! mrzí mě že je tak zkurvena doba . Za mich mladych let když človek neco přiznal a omluvil se tak mu všichni odpustili . ale to už je važně prič. sbohem me už prosit neuvidite :DDD
Dám ti radu, aby jsi neřekl, že jsou na tebe všichni strašně zlý. Příště si dej reconnect, hod se do spectu a NATOČ DEMO S CHEATEREM a uploadni ho sem na forum. Tady se na něj admini podívají a rozhodnou, jestli měl nebo neměl zapnuto. Zapnout taky není řešení.
EDIT: Dobre, další šašek na banování :)
ok jak myslíte :DDD ja to skoušel po dobrym :DDD du si zmenit ip adresu přez proxy :D a stejne tam budu zas! s jinejma menama :D a zas ! a zas ! :DD třeba se ubanujte vy hovada! mrzí mě že je tak zkurvena doba . Za mich mladych let když človek neco přiznal a omluvil se tak mu všichni odpustili . ale to už je važně prič. sbohem me už prosit neuvidite :DDD
Teď si se krásně vybarvil. Je vidět, že dát ti unban by byla hloupost.
BTW: by mě zajímalo kolik ti je let, píšeš "za mých mladých let", ale pravopis a vyjadřování máš jak dítě ze čtvrté třídy.
Kde si můžu stáhnout ten wolfhek?
Za jeho "mladych" let se neucilo gramatiku asi. :D
ja se svama nebudu hadat :DD ja jen chci normalně hrat! a jelikož se nehodlam namahat abych pro vaše liny adminy natačel dema. jinak sbohem kotelno :D ja nejsem žadnej CENSORED chetr nepotřebuju to k hře davam si to i bez toho :D ale když si to neumite zařidit .
ja se svama nebudu hadat :DD ja jen chci normalně hrat! a jelikož se nehodlam namahat abych pro vaše liny adminy natačel dema. jinak sbohem kotelno :D ja nejsem žadnej vymrdanej chetr nepotřebuju to k hře davam si to i bez toho :D ale když si to neumite zařidit .
Běž do cirkusu, tam uděláš díru do světa. Fakt si mě pobavil. +1
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.