Zobrazit normální verzi : fps_overide 1
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, prečo nie je povolený príkaz fps_overide 1 na Apokalypse? Dnes som sa pozeral a na všetkych ostatných zombie módov ide fps_overide 1.
Galaverenc
09-04-16, 19:05
Dneska není prvního dubna. :whip:
Dneska není prvního dubna. :whip:
O čom hovoríš? Ja som sa normálne opýtal, že prečo nejde fps_overide 1 na apokalypse a ty si išiel úplne z cesty.
Ja tiez suhlasim s Qwixom, ked uz sa zaviedol developer na vsetky zm mody, tak nech sa zavedie aj na apo, nie?
Ja tiez suhlasim s Qwixom, ked uz sa zaviedol developer na vsetky zm mody, tak nech sa zavedie aj na apo, nie?
A nie je tam? Ja som myslel, že je.
Nie je Samčo, jediný zombie server, kde nie je povolený fps_overide 1, resp. developer.
mohlo by sa to tam povoliť no.. keď je na skoro all zm serveroch,tak prečo nie aj na apo. :happy:
Skúšal som, nejde to. Neviem prečo no keď je to aj na iných ZM, nech sa pridá.
Má to dostatočné využitie, pokial viete s tým narábať.
Tak ako Kotel? Ideš niečo s tým robiť?
Podla mna je to dobre tak ako to je, netreba na tom nic menit. Takto sa aspon daju polapit aj HNS style hraci, ako ty reflex :) Dokonca keby bolo na mne tak toto cele obmedzim tak ako to je na jendom venezuelskom serveri tak, ze na strafy s padakom by sa mohlo sladko zabudat.
Podla mna je to dobre tak ako to je, netreba na tom nic menit. Takto sa aspon daju polapit aj HNS style hraci, ako ty reflex :) Dokonca keby bolo na mne tak toto cele obmedzim tak ako to je na jendom venezuelskom serveri tak, ze na strafy s padakom by sa mohlo sladko zabudat.
My dvaja sa odkedy poznáme?
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, prečo nie je povolený príkaz fps_overide 1 na Apokalypse? Dnes som sa pozeral a na všetkych ostatných zombie módov ide fps_overide 1.
fps_overide se tam zakázal z jednoho prostýho důvodu: Neni to mod o skákání a lítání kdesi u sky. Tyhle lidi nešlo chytit, byli rychlejší, než jakýkoliv zombie a to je špatně. Jednoduše řečeno to nepatří na žádnej zombie server.
fps_overide se tam zakázal z jednoho prostýho důvodu: Neni to mod o skákání a lítání kdesi u sky. Tyhle lidi nešlo chytit, byli rychlejší, než jakýkoliv zombie a to je špatně. Jednoduše řečeno to nepatří na žádnej zombie server.
Tak potom prečo je povolený na všetkých ostatných zombie serveroch?
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.