Zobrazit normální verzi : konzole
Nefunguje mi zase konzole, můžete mi s tím někdo poradit? Jestli nevíte v čem by byl problém ?
jo tak to kdybych věděl šla mi, ale už nejde, psal jsem tu minule pak najednou šla nwm čím to bylo, ted už zase nejde :(
Vím v čem je problém, když tu byl cs16full_v36_ mohl jsem to mít na openGL, ted když to je na Software nejde mi to :(
Zkus si otevřít config a napiš tam console "1.0" (nebo změň možná tam budeš mít 0)
E: Pokud nebude fungovat tak klikni an ikonu CSka >vlastnosti>zástupce a do ,,Cíl,, připiš -console
Zkus a dej vědět...
hanibal 96
20-01-12, 14:30
Stalo se mi něco podobného za NS.Vymazal jsem si Config a pak to zase fungovalo jak má.Skus to taky.
hanibal 96
20-01-12, 18:31
Napiš pak jak to dopadlo.
Nic :( Nevím co s tím je, jsem v hájí
hanibal 96
21-01-12, 00:21
Tak to nevím co s tím.
hanibal 96
21-01-12, 00:22
Skus dát jěště reinstal a vymaž vše co patří k cs 1.6. z Program Files.
Skus dát jěště reinstal a vymaž vše co patří k cs 1.6. z Program Files.
To sem dělal nejmín 5x
Vím v čem je problém, když tu byl cs16full_v36_ mohl jsem to mít na openGL, ted když to je na Software nejde mi to :(
Ale na software by si to neměl mít :D přepni to na OpenGL :D
Ale na software by si to neměl mít :D přepni to na OpenGL :D
Když přepnu na OpenGL nezobrazí se mi menu a mám tam všude jenom K a nic víc takže nová hra-K,připojit se k serveru-K,nastavení-K,surf-K,jump-K atd....
tak to nebude problém s CS nebo konzolí, ale s tvým PC, zkus nainstalovat ovladače na grafiku :)
tak to nebude problém s CS nebo konzolí, ale s tvým PC, zkus nainstalovat ovladače na grafiku :)
To je divný, ale když byl ten 36 šlo to normálně a ted už ne.
nemyslím si že by měla verze patche nějakej vliv na to
zkusím
A máš to vůbec nabindované?
A máš to vůbec nabindované?
Jestli mazal config tak se mu znovu nahrál default takže nabindované to bude ;)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.