Skarednica
17-04-16, 21:46
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 180141)
[AMXBANS] Mas 2 hodin, 37 minut a 39 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Nicenie bedien spoluhracom (pravidlo c.1)'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Skarednica ( .)( .) >
[AMXBANS] Tvuj nick: Skarednica ( .)( .)
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:16458521
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:16458521
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 94.0.79.128
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 94.0.79.128
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Samco >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Zombie Escape (ze_5tazona_lg)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
Poznamka:
[indent] Prosim unban . Je to trapne pan admin si v hre a asi 5 kol niekto tam striela do bedien nici ich a nikto nic stym nespravil pritom som netusila ze tam je admin . Nakoniec uz ma to natolko vytocilo ze som to spravila ja a odrazu Pan admin mi dal kill . Takze potrestal si ma killom , nasledne som ti napisala ze to je trapne ze mas davat bany tym co to robili predomnou a to ta asi urazilo alebo vyprovokovalo ktomu ze si mi dal nasledne ban uplne ze trapne :). trest bol ze si mi dal kill tak preco este aj ban nechapem ak si chces vybijat hormon tak bez niekam do fittka a tam poprosim . A este mensi dotaz dostat ban na zombie koli nejakej blbosti a ten ban plati na alll servery tak to je troska prehnane si myslim :/
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 180141)
[AMXBANS] Mas 2 hodin, 37 minut a 39 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Nicenie bedien spoluhracom (pravidlo c.1)'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Skarednica ( .)( .) >
[AMXBANS] Tvuj nick: Skarednica ( .)( .)
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:16458521
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:16458521
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 94.0.79.128
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 94.0.79.128
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Samco >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Zombie Escape (ze_5tazona_lg)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
Poznamka:
[indent] Prosim unban . Je to trapne pan admin si v hre a asi 5 kol niekto tam striela do bedien nici ich a nikto nic stym nespravil pritom som netusila ze tam je admin . Nakoniec uz ma to natolko vytocilo ze som to spravila ja a odrazu Pan admin mi dal kill . Takze potrestal si ma killom , nasledne som ti napisala ze to je trapne ze mas davat bany tym co to robili predomnou a to ta asi urazilo alebo vyprovokovalo ktomu ze si mi dal nasledne ban uplne ze trapne :). trest bol ze si mi dal kill tak preco este aj ban nechapem ak si chces vybijat hormon tak bez niekam do fittka a tam poprosim . A este mensi dotaz dostat ban na zombie koli nejakej blbosti a ten ban plati na alll servery tak to je troska prehnane si myslim :/