Zobrazit normální verzi : Nikde zadnej admin uz 3 dny
Jako ukaze se ejakej admin kdyz napisu /cheater a nekoho nahlasim? Protoze se mi zda ze na to tady uz vsichni kaslou. 3 dny pobiha cheater po vsech servrech a uz jsem ho nekolik krat hlasil. Ted hraje na oldschoolu typek kterej trolluje. blokuje vlastnich, hazi im flashe a kazdemu pise ze je kid a admin zase nikde. A to chcete aby si tady nekdo zaplatil VIP? Za tohle? Spis by jste meli vy platit lidem za to ze u Vas hrajou a musi snaset tyhe dementy :D
Ahoj, pokud admin nepříjde na server, natoč demo a dej ho tady do sekce stížnosti , tam se o něj už admini na 100% postarají.
V tomhle mas pravdu, na old chodim pravidelne a z adminu me tam nenapada zadny, ktereho bych tam od meho navratu cca 4 dny videl.
Jak psal Kopr, pokud je to urgentni, jako treba wh, tak ho natoc a hod na web.
Ps: Nejsem zaply, jen to tak vypada ;-).
Ja myslel ze staci vedet kdy a kde doslo k cheatu? Nebo to HLTV je jen na oko?
Spolehat se na hltv je asi jako ze mi uveris, kdyz reknu, ze dnes nebudu chlastat.
zdravím,
potřeboval bych poradit, existuje možnost jak mohou sami hráči v nepřítomnosti admina vykopnout nebo přímo zabanovat cheatera? Tedy kromě příkazu vote #plaers ID ...
kdysi, si vzpomínám, že se pomocí nějakého příkazu vyvolalo i votování na kick, nebo ban hráče, ale už nevím jestli k tomu byl zapotřebí adminskej command nebo ne..
díky za rady..
Neexistuje. Mohl by se dat vote na hodinovy ban.
zdravím,
potřeboval bych poradit, existuje možnost jak mohou sami hráči v nepřítomnosti admina vykopnout nebo přímo zabanovat cheatera? Tedy kromě příkazu vote #plaers ID ...
kdysi, si vzpomínám, že se pomocí nějakého příkazu vyvolalo i votování na kick, nebo ban hráče, ale už nevím jestli k tomu byl zapotřebí adminskej command nebo ne..
díky za rady..
tak to asi nie, votovanie o kick, ci ban by sa nasich serveroch moc zneuzivalo....cize jedine pockat na admina, popripade natocit demo...
Ježišikriste, já furt nechápu, co máte s tím zneužíváním. Když se tam nastaví nějaká rozumná hranice, dejme tomu neco mezi 80-90% z celkoveho počtu hráčů na serveru, Tak to prostě zneužívat nepůjde.
Prostě to tam Kotle nasaď a uvidí se. Začal bych třeba na JB a pak by se vidělo dál.
MOŽNÁ, že třeba prvních pár dní přece jen i přes tu vysokou mez se to nějak zneužije, ale až se to jednou otočí proti nim, tak s tím přestanou
SEDA EMINENCE
22-05-16, 17:50
Ok, a když bude málo hráčů na serveru - budeš mít tu pravděpodobnost o zneužití vyšší? :D Myslím si, že to není ideální řešení. A jake je vůbec řešení? Kickneš ho a on se znovu napojí? Toto nemá žádný smysl.
E: A že není žadný admin..... Nemám problém sehnat admina.... jen jednou se mě stalo, že zabanovaní trvalo 2-3h (netvrdím, že mě to neštvalo). z 95% admin příjde do pár minut. Kopr a podob chodí okamžitě.
Kamile: Na oldu vídám bugyho a chorého (ano nechodí tam moc hrát - ale chodí nahánět čítry xD)
r3450n : to že se ti zdá, že někde pobíhá několik dní čítr, nemusí být pravda.... Když si ho hlásil několikrát, je pravděpodobné, že už si ho nějaký admin prověřil a je čistý :)
SwwagyGames
18-06-16, 16:05
To že žiadny admin tu nieje 3 dny, to nieje jeho chyba, Aktivitu nikto nemôže si vyberať podľa vlastného záujmu. Pokial máš nejakú prosbu naňho, tak si ho pridaj na sociálnych sieťach, u adminov sa najviac používa Steam alebo tu na webe je ShoutBox alebo Chatbox...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.