Zobrazit normální verzi : Zrušení dem na turnaji
bol raz jeden král
29-04-16, 19:26
Ahoj,
Chtěl bych navrhnout zrušení dodání dem po turnaji.
Na turnajích je hltv + dozor a proto mi příjde zbytečné dema natáčet.
Jediné k čemu slouží je zlepšení pozice pro hráče co neumí vyhrát a tak si žádají o dema.
Blbost, nikdy nevíš kdy HLTV přestane pracovat a prostě dané kolo, mapu nenatočí.
HLTV môže kedykoľvek vypadnúť a nenahrávať. Povinnosťou hráčov je točiť demo a ak ho niekto z príslušného tímu netočil a druhý hráč z teamu ho oň požiadal, tak bohužiaľ...
bol raz jeden král
29-04-16, 19:48
Dobře ale nedalo by se to žádaní o dema nějak omezit? Hráč co si o demo žáda by například musel doložit svoje demo a upozornit na čas který se mu nezdá.
Dobře ale nedalo by se to žádaní o dema nějak omezit? Hráč co si o demo žáda by například musel doložit svoje demo a upozornit na čas který se mu nezdá.
To by mohlo byť, ale to je samozrejme už na organizátorovi daného turnaja, či to prikáže hráčovi, ktorý o to požiadal.
Ak ma kazdy hrac ciste svedomie, tak zacne natacat nazaciatku a stopne to na konci. Kazdopadne by sa mi nepacilo, keby napriklad aj vyhram a niekto sa mi nezda, tak si vypytam demo a on ma v pitchi. Dva prikazy nikoho nezabiju.
Ono by stacilo dat jednoduchu vec do pravidiel turnaj a tou je: nech ziadatel dema ho aj vycasuje a hned 67% ludi si rozmysli ziadat lebo sa to ziadava len kvoli tomu ze prehrali.
Blbost, ja mozem poziadat o demo aj ked vyhram nie len ked prehram, nie je to len o tom, ze niekto prehra..
Maaaaaaaaaaja
30-04-16, 11:24
Je to pičovina. Že někdo žádá kvůli kontumaci, je bohužel smutný fakt, a asi máte pravdu, že to je většina, každopádně já tohle třeba nedělám, ale když se mi někdo nezdá, požádám o demo, to neznamená, že daného jedince hned musím časovat, shrnuto a podtrženo - pičovina. Zapnout a stopnout nahrávání dema je otázka 5 sekund, upload otázkou pár minut, to nikoho nezabije.
Naco je kurva dozor na turnajoch? Dal by som pravidlo ze dozor musi normalne sledovat zapas a ak sa mu nejaky hrac nezda tak ON moze poziadat o demo a nie enemy team, nato tam predsa dozor je a najlepsie uvidi ci je nejaky hrac podozrivy, samozrejme ak sa ti niekto nezda ked si hrac das podnet dozoru a je to na nom :)
demá sa musia točiť.. skor by som navhol to,že pri požiadaní dema by sa musel písať aj dovod. :happy:
Naco je kurva dozor na turnajoch? Dal by som pravidlo ze dozor musi normalne sledovat zapas a ak sa mu nejaky hrac nezda tak ON moze poziadat o demo a nie enemy team, nato tam predsa dozor je a najlepsie uvidi ci je nejaky hrac podozrivy, samozrejme ak sa ti niekto nezda ked si hrac das podnet dozoru a je to na nom :)
Dozor nesleduje vsechny situace najednou. Ja jsem pro zruseni dem, atspon si konecne muzu zapnout to abcko :entneho:
Dozor nesleduje vsechny situace najednou. Ja jsem pro zruseni dem, atspon si konecne muzu zapnout to abcko :entneho:
Nie ale je schopny si preklikat hracov a popripade si pozriet ak sa mu niekto nezda viac kol + poziadat po matchi demo...
Ale porad nemas sanci jako samotnej dozor tohle posefovat. Napiau dozoru, ze se mi tamten nezda, at ho spectuje a zapnu si ja. To ze tady je komunita, ktera vyzadovani dem vyuziva na kontumaci, je smutne, ale pokud jsem takovy retard, ze nedokazu dat do konzole record demo a potom stop je jen moje vinna. Vsude v zivote pouzivas vsechno jen aby jsibyl ty v prospechu. Jedine co se mi libi: Udavat duvody proc zadam o demo. Prevazne se bude jednat o cheating. Samozrejme jebnute duvody budou ignorovane. Ale to neni vse. Potom jeste bude muset napsat co se mu nelibilo. Proste vycasovat no. Jak to neudelas, tak ban na dalsi turnaj a je to. Takhle se zbavis ojebavacu.
Uvadet duvod je pycovina, stejne akorat kazdy bude psat cheating i kdyz nema podezreni na cheating. Stejne tak je kravina, aby hraci museli casovat demo. Jak vycasujes demo, na kterem po shlednuti nic podezreleho nenajdes?
Udas duvod jedno kolo, ktere ti prislo podezrele a pokud jsi po zhlednuti usoudil, ze je clear, tak napises proc jsi tak usoudil. Proste chci demo? Tak ho i kouknu.
Ja bych nic nemenil, ale kdyz tu padaji napady jako ze enemy nemuze pozadat o demo, tak to bych radsi souhlasil s timhle
stale tu je hltv, demo by som dal ze by sa dalo ziadat iba v pripade zlyhania hltv popripade ak by slo o ab tak casy z hltv ktore sa hracovi nepacia ak by hltv nestacilo tak vtedy by hrac musel dat demo
Maaaaaaaaaaja
30-04-16, 19:38
Kdybyste tolik úsilí, co věnujete vymyšlení nesmyslů v tomto vlákně, věnovali tomu, že zapnete a stopnete record a při požádání o demo ho uploadnete, udělali byste líp. To, že někdo žádá o demo, aby zkusil kontumaci, je sice hnus, ale to, že mu to vyjde, je jen chyba hráče, který demo nedodal/netočil, nic jiného.
Tím by se snížila úroveň turnaje. O dema všech hráčů se snad žádat nemůže. HLTV zaznamená asi jen třetinu snímků, takže na zjištění aimbotu se nehodí.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.