Zobrazit normální verzi : Vysoký ping na kotelně :/
Ahoj, od cska jsem měl pár měsíců pauzu, ale když jsem se do toho zase pustil, tak jsem měl ping na kotelně(zkoušel jsem různý servery) kolem 50..., byl jsem překvapen, tak jsem restartoval router i pc, ale nic nezabralo, tak jsem šel na nejmenovanou stránku a zkusil jejich server a tam mám ping normálně kolem 25...(což jsem měl i kdysi na kotelně), nevíte v čem je problém? dělá mi to jak ntb, tak i stolní pc... Díky za rady :)
Přesně s timhle mam teď problém taky. Mam ping okolo 800-1200 a vůbec nevim co s tim.
Co zkusit nastavit rate ? Návodů jak na to je na webu hodně.
Mě se naopak ping snížil, takže raty to určitě nebude. Spíš má tvůj poskytovatel internetu špatné napojení na hosting kotelny. Pokud máš ping 800, tak se nejspíš připojuješ přes družici.
Čus, já mam teď taky úplně stejnej problém, ještě před týdnem (v dubnu) jsem měl ping 28 ms a teď mam cca 56 ms. Zkoušel jsem restartovat router atd, ale nic nepomohlo, tak jsem i kontaktoval poskytovatele internetu (o2), jestli to můžou proměřit a prej je vše v pořádku, tak nwm v čem je problém, když se z ničeho nic zvedne ping na dvojnásobek...
Mě se naopak ping snížil, takže raty to určitě nebude. Spíš má tvůj poskytovatel internetu špatné napojení na hosting kotelny. Pokud máš ping 800, tak se nejspíš připojuješ přes družici.
Ale je divný, že dřív mi to šlo normálně. Před 3 měsícema jsem csko odinstalovala a nedávno zas nainstalovala a mam ping 800 a víc.
taky mam o2, asi v tom bude chyba :D , Kotel má beztak pravdu, ten se moc často neplete :D :/
Jen hlasim, ze mam ted taky stejny problem. Driv ping tak 15-20ms a ted 35-40 a do toho trochu kostrbaty netgraph. Pripojeni mam taky od O2, takze predpokladam, ze bude chyba u nich.
Jen hlasim, ze mam ted taky stejny problem. Driv ping tak 15-20ms a ted 35-40 a do toho trochu kostrbaty netgraph. Pripojeni mam taky od O2, takze predpokladam, ze bude chyba u nich.
Taktéž mám O2, ale že by byla chyba u nich se mi nezdá.. na ostatních portálech mám pořád stejný ping jen u vás se mi to změnilo(60+), kdybych měl chybu u poskytovatele, tak bych měl všude stejný problém.
Taktéž mám O2, ale že by byla chyba u nich se mi nezdá.. na ostatních portálech mám pořád stejný ping jen u vás se mi to změnilo(60+), kdybych měl chybu u poskytovatele, tak bych měl všude stejný problém.
no to máš možná pravdu, ale každý(asi) kdo má problém s pingem na kotelně, tak má o2, nějaká shoda být musí, ale jak to vyřešit, to by mě zajímalo :( , jakože já hraju dál i s pingem kolem 50, mě to běží celkem pěkně, kdybych se nepodíval v TAB na skore, tak jsem to ani nepoznal, že mam velky ping :D
Ping kolem 30 maji hraci z Nemecka, Holandska, 70 ze Spanelska, takze se zrejme pripojujete nejakou oklikou (mozna pres Rusko). Ja mam upc ktery ani nema primo napojeni na superhosting a mam ping 11. Mozna docasne neco predelavaji, takze je pretizeni v nejakem uzlu. Kazdopadne servery jsou na paterni lince a kdyz zkusim ping z myho stroje na ten nejmenovany, ktery je v casablance (81.0.217.177), tak je ping 0.452, coz znamena 0,2 latenci ve hre, takze problem je ciste v tom, kudy vas operator vede spojeni.
SEDA EMINENCE
11-05-16, 09:29
V tom případě, já budu brána asi jako hráč z Polska, jinak fakt nevím. :D :( Je to docela smutné, tak snad se to zlepší.
Je to poskytovatelem -_- pač já měla celou dobu net od kabelovky a krásný ping 10 max 15 a ted mám o2 a to je v rozmezí 20-30. Je to prostě shit poskytovatel, tady ti mobilní operátoři..
Jestli to s tim jeste nejak souvisi nevim, ake O2 měli před 2 týdny v pondělí večer výpadek internetu (aspoň v západních Čechách) a po zavolání na linku mi sdělili, ze oprava může trvat az 2 dny, takže to nebyla určite nejaka banální závada, a jak už jsem psal, tak ping jsem mel do konce dubna porad okolo 28ms, ale potom najednou 56ms, takže tam asi nějaká souvislost mezi tou poruchou bude ...
On si ted zrejme kazdej kupuje tu jejich mega tv, takze jde pres draty obrvosky mnozstvi dat a zrejme na to nejsou pripraveny. Treba upc investovalo nedavno miliardy do opticky site po cely republice a je to dost znat.
UnKn0wn_cze
19-05-16, 12:54
Jak nastavit raty a zbavit se lagů
zkuste tohle :) http://csko.cz/articles/read/26
Jak nastavit raty a zbavit se lagů
zkuste tohle :) http://csko.cz/articles/read/26
No pred 3 mesici jsem hral na wifine ping 18 20 pred 2 na o2 ping 20 25 ted jak na wifi tak na pevnem netu 50 ping proste dojebana kotelna co na to rict hodne hracu z kotelny si stezovali na kotla a ta verze byla: kdyby se kotel nejebal do vseho tak by ta kotelna byla v pohode nedivim se ze knf servry padly kdysi byl plny server ted tam hrajou jen par lidi a jeste cizinci maras tak jak jsem nadaval na gs tak kotelna....bez komentare neni divu a budte radi ze mate na strilecich modech plne servry.
Shakespeare
23-06-16, 23:22
lidi si stěžují na ping a svádí to na kotelnu při čemž mě to den co den frčí na 10-20 :-D
já s tímhle problém vůbec nemám :-) takže nevím jestli takhle něco komentovat je rozumné :-D
a to když s poskytovatelem O2 mají problém vícero lidí :-D
On si ted zrejme kazdej kupuje tu jejich mega tv, takze jde pres draty obrvosky mnozstvi dat a zrejme na to nejsou pripraveny. Treba upc investovalo nedavno miliardy do opticky site po cely republice a je to dost znat.
Kotle myslíš si že je možný že to někdy opraví ? Protože se to myslím snad i zhoršuje.Poslední dobou nemám ping 40.Ale už to leze i kolikrát přes 50. + ještě doma máme internet víc lidi no, byl jsem zvyklej že sem nemoh hrát protože když bylo víc lidi na netu tak byl špatnej ping tak jenom sem brouzdal netem a tak ale ted uz ani nejde internet kdyz jsme na pripojeni 2 lidi.Ty stranky se nacitaji priserne pomalu.
Před dvěma týdny jsem měl ping stabilně na 30-40, teď to vyskočilo až na 60+ a raty mám stále stejné a správné. Na jiných serverech mám stále 30-40.
deagle1981
13-08-16, 01:40
Ale je divný, že dřív mi to šlo normálně. Před 3 měsícema jsem csko odinstalovala a nedávno zas nainstalovala a mam ping 800 a víc.
Daj do konzoly
rate 25000
Před dvěma týdny jsem měl ping stabilně na 30-40, teď to vyskočilo až na 60+ a raty mám stále stejné a správné. Na jiných serverech mám stále 30-40.
Já měl maximálně 12.Ted 60+ nejseš sám :) :D
ja tiež pred mesiacom som mal na kotelni ping na každom servery okolo 300 aj viac lagy strášne ale už sami to napravilo ked som si nainštaloval novu windowsovu aktulizáciu od microsoftu ...
ja tiež pred mesiacom som mal na kotelni ping na každom servery okolo 300 aj viac lagy strášne ale už sami to napravilo ked som si nainštaloval novu windowsovu aktulizáciu od microsoftu ...
Ten kdo má o2 a předtím mu to nedělalo tak je na 99 procent problém v něm.Viz zde: http://csko.cz/forum/showthread.php?50544-Debiln%ED-routing-na-csko-cz&p=415356#post415356
Doma mám CD-Teletematiku a ping 9-11 max. 20 jen parkrát se stane, že to na den škobrtá na 100. U babičky mají O2 a ping 60-200. Takže Kotelnou to není.
Doma mám CD-Teletematiku a ping 9-11 max. 20 jen parkrát se stane, že to na den škobrtá na 100. U babičky mají O2 a ping 60-200. Takže Kotelnou to není.
To je jasný že kotelnou to není :D to tu celou dobu říkám.Ale stim pingem až 200 ? To je zas moc.Mě to ani neskáče já mám stabilních 60 xD
Mají napojený 2 počítače, oba dva na tom nejsou nejlíp, ale to je relatině nepodstatné, jde o to že je to z 99% chyba někde u O2. I volně na netu, nejen tady jsou (co jsem hledal) na O2 jenom stížnosti.
Taky internet O2 - 40-60ping
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.