Zobrazit normální verzi : [ čekání na admina ] Chosen1 --> Koprakek
Vypis z konzole:
Detaily banu
Hráč Chosen1
Typ banu SteamID
SteamID STEAM_0:0:169385710
IP adresa 185.61.84.33
Udělen 08-05-2016 - 00:14
DĂ©lka BANu 4320 minut
Vypršà 11-05-2016 - 00:14 (0 mÄ›sĂcĹŻ 0 tĂ˝dnĹŻ 2 dny 10 hodin 25 minut ještÄ› zbĂ˝vá )
DĹŻvod [zakaz k CT] Neznalost
BAN dal Admin Koprakek (Koprakek)
BAN dal Server csko.cz | Jailbreak 6
HistorieBANĹŻ
Poznamka:
????????
Ahoj, mohl bys mi říct proč jsi mi dal zákaz k ct? Proč si to nevyřešil na serveru?
Protože jsi se stihl odpojit. Ban jsi dostal z důvodu neustálých hádek, neschopnost simonovat a neoznámil jsi mod.
Mód jsem neoznámil, protože jsem mačkal nesprávné tlačíto..jako by se ti to nikdy nestalo. Neustálých hádek? Asi myslíš ty s tím Ctčkem. Omylem jsem ho jednou hitnul knifem a hned jsem debil. Tak jsem ho zabil. Nemá mi co nadávat. Neschopnost simonovat? To mám simonovat když je na serveru 5 lidí včetně mě.
Pokud někdo nechce party mod, ty se stím musíš smířit a prostě Simonovat.
Takže když ty nechceš party mod, tak musím simonovat? Všichni kromě tebe ho chtěli. Mohl jsi jít na jiný server pokud si chtěl normální kola.
Já jsem neříkal zda chci nebo nechci party mod, tak nevím kde sis to sebral.
Byli jste v boxu. Zapnul jsem otázky na ANO/NE a řekl jsem "Kdo chce párty mód ať jde na zelený políčko, kdo ho nechce na červený" Jako jediný si stál na červeným.
Aha, ty myslíš ještě tohle... ano tak s tím jsem nesouhlasil, a jak jsem ti říkal nahoře, tak MUSÍŠ simonovat, i kdyby to chtělo 21lidí z 22.
Mohl jsi jít na jiný server. Tohle se už řešilo-->http://csko.cz/forum/showthread.php?43792-Karadak-(z%E1kaz-k-CT)-gt-because&highlight=Karadak Vídím to na stejný případ.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.