Zobrazit normální verzi : Sluchádka a repráky
Nazdar, potreboval by som od Vás jednu menšiu pomoc. Kúpil som si HyperX Cloud II a tieto slúchadlá sú napojené na PC cez USB a aby išli, musel som ich predvoliť. Lenže nastáva problém. Mám ešte repráky, ktoré rád využívam pri upratovaní a podobne, lenže tie sú napojené cez normálny Jack a keď predvolým HyperX tak potom mi nejde zvuk z reprákov a naopak.
Neviem, či má s týmto niečo spoločné software Realtek, cez ktorý mám napojené tie repráky. Bol by som rád za každú radu, Ďakujem :)
https://ctrlv.cz/DYaU tuna je screen toho, jak to vypada v zmiešavači.. a chcel by som mat predvolené speakers aj HyperX a neviem ako to robit, dufam ze sa tu najde niekto, kto sa v tom vyzna :D
Dohromady ti to asi nepujde, budes to muset prepinat v ovladacim panelu, nebo, pokud to jde, dat sluchatka ne do USB, ale do klasickyho jacku.
Asi jsi to tak uz nekdy mel, tak vis, ze je na to takova rozdvojka.
Ja jsem to tak taky musel udelat, ale moje sluchatka maji na vyber bud jack, nebo USB. Nevim jak u tvojich.
jo tiez maju na vyber, len budem musiet kupit predlzovacku na jack :( :D
mi nerikej, ze ten kablik s jackem nema aspon 1,5 metru voe :D
mi nerikej, ze ten kablik s jackem nema aspon 1,5 metru voe :D
nemaju :D je to kratky kabel, na ktory napojis dalsi a ten ma na konci USB :D
Moje SS siberia V2 maji kabel s jackem taky asi jen metr, ale v baleni bylo krome toho kabliku s USB a zvukovkou taky kablik na prodlouzeni jacku :)
Moje SS siberia V2 maji kabel s jackem taky asi jen metr, ale v baleni bylo krome toho kabliku s USB a zvukovkou taky kablik na prodlouzeni jacku :)
no presne to iste mam len ten jack je kratky.. musim kupit predlzovacku no :D
Když ty sluchátka vytáhneš z USB, tak se to samo nepřehodí na repráky?
Když ty sluchátka vytáhneš z USB, tak se to samo nepřehodí na repráky?
Nie.. musim to rucne prehadzovat vzdy.. cez ten zmiesavac
Divné. Já mám sluchátka jako výchozí zařízení a když je vytáhnu, tak se to samo přehodí na repraky.
Tak to mas nejaky zazracky pocitac.. :D mozno ten Realtek je nejaky shit soft tak preto alebo nwm
To by měl dělat každý druhý počítač.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.