Zobrazit normální verzi : Classic
Nazdar vsetci, chcel by som aby sa na server Classic zaviedol campmeter, uz to neni mozne ako sa tam kempi a hlavne s awp na spawne su taky co tam stravia aj cele kolo, a kto nekempi tak mu je jedno ci tam ten campmeter bude alebo nie.
Dik
Saintpepo
Je tam camp meter. Ak neplantuješ za T, alebo nejdeš defus za CT.
Je tam camp meter. Ak neplantuješ za T, alebo nejdeš defus za CT.
Tak by ho asi trebalo rozsirit.
Tak by ho asi trebalo rozsirit.
Bolo by treba...
Ak myslíš zváčšiť, tak nvm. Keď som chvíľu za T afk, tak vcelku rýchlo mi naskakuje. Možno sa ten dotyčný len vracal cez spawn a nesedel na ňom stále... hm.
Bolo by treba...
Ak myslíš zváčšiť, tak nvm. Keď som chvíľu za T afk, tak vcelku rýchlo mi naskakuje. Možno sa ten dotyčný len vracal cez spawn a nesedel na ňom stále... hm.
Nie praveze na mape D2 su taky, ktory sa nepohnu z T spawnu a maju awp, to je moj postreh, mozno sa vyjadria aj iny.
Nie praveze na mape D2 su taky, ktory sa nepohnu z T spawnu a maju awp, to je moj postreh, mozno sa vyjadria aj iny.
Tak obzvlast na D2 sa aj ja za T vraciam aj 2 krát cez spawn, keď vidím, ako mrú moji teammates :´( :D Nvm, nech sa vyjadria aj ostatný, ale mne sa zdá, že je to OK.
EDIT: SAINTpepinooo, dneska na classe sme spolu hrali. :happy:
Tak obzvlast na D2 sa aj ja za T vraciam aj 2 krát cez spawn, keď vidím, ako mrú moji teammates :´( :D Nvm, nech sa vyjadria aj ostatný, ale mne sa zdá, že je to OK.
Tak to sme este asi spolu nehrali :), asi iba ja mam take stastie.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.