Zobrazit normální verzi : Urážení
Prosím o zabanování hráče *Team Lucku* NePraVej (SkiTles) VALVE_0:0:501151716 78.98.131.89 na nějakou dobu. Na serveru Furien mi začal nadávat do kokotu. Mrkněte se prosím na výpis z chatu okolo 11:51
Děkuji
má ho tam :) sem zvědavej jestli se teda do 30 minut vrátí jak se tam chlubil :D
diky, takový hráči tam nemusí být
nemusí a ještě se ti vysmívá
HoracioKeine
23-01-12, 17:40
Stejně je nejlepší. Já když hraji gungame a třeba se mi podaří vyhrát (naposledy včera) tak první co je....že jsem debil, noob atd...prostě opravdu to vždycky potěší... a dost mě to dokáže nas**t.. :(
Stejně je nejlepší. Já když hraji gungame a třeba se mi podaří vyhrát (naposledy včera) tak první co je....že jsem debil, noob atd...prostě opravdu to vždycky potěší... a dost mě to dokáže nas**t.. :(
Čím budeš lepší, tým viac ľudí nas*reš. ;)
Dwane Dibbley
23-01-12, 17:56
to by tě mělo těšit, vlivem jejich nízký inteligence a skillu v nich vyvoláváš negativní emoce, dobrý je je ještě pošťouchnout, ať vybouchnou :D
HoracioKeine
23-01-12, 18:58
:'DDDD tak to mě ti povím ani nenapadlo. Taj před chvíli jsem dohrál deathmach a dostal jsem kill, který mě celkem dost překvapil a do chatu jsem napsal "lol?" a hráč jménem "hapOh" 2296 STEAM_0:1:46524675 se do mě pustil (samozřejmě nadávky do trapek atd. :) )...viz demo začíná to cca v 9:39....točím si demo na každou mapu....(jinak jsem celkem lama tak to moc neřešte :D) demo (http://csko.cz/dema/upload/dir/DM1.dem)
HoracioKeine
23-01-12, 19:03
Sorry je to veliké :D točí se to celou mapu :D
on se do tebe pustil přes mikrák? nebo přes chat? Kdyby přes chat tak to najdeš tady na stránkách
HoracioKeine
23-01-12, 19:09
Je to přes chat....
http://csko.cz/chat/27020/2012.01.23.htm čas 16:58 +
No nadávky,spíš bych řekl že je to arogantní blb,ale za tohle ban nevím teda :)
HoracioKeine
23-01-12, 19:14
Však já jsem neřekl, že má dostat ban :D jsem jsem uvedl příklad, takových velmi inteligentních lidí, co si myslí, že když jsou první tak jsou nejlepší. Možná je lepší jak já (o tom se nehádám :D), ale rozumově na to moc dobře nebude....
Ta vaše výměna názorů je leda tak na rofl, prtž je to fakt shit. Ostatně nevim, proč se tohle hned po vyřešení nezamknulo.
HoracioKeine
23-01-12, 19:27
Tak to zamkni :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.