jiri23
24-05-16, 09:21
Vypis z konzole:
1
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 184101)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '81186'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Obchazeni by kral'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < gunner >
[AMXBANS] Tvuj nick: gunner
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:2096294322
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:2096294322
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 31.31.228.98
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 31.31.228.98
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < KLCK >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Furien (de_dust2_2006)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontrolu
Poznamka:
delate si srandu?? ja celou dobu hral na furienech uplne s klidem a neodchazel jsem od pc. hral jsem a admin nejakej mi da permanentku a ja jsem se ted prisel omluvit za nesmyslnej ban, ktery mi nekdo na furienech udelil za to ze si myslel ze nehraju, ale tol ze to neumim tak za to me nemuze banovat ne?
kdybych to umel tak by necekl a nedaval by mi ban.
jen chci rict, ze mi dal ban za to ze sem podle nej stal a nehral jsem a to dela pak po 1 minute to kope bud na spec anebo kick
ja sem nestal, ale hral sem a neodchazel jsem od pc. a mimochodem ma vubec video na to aby mi mohl udelit perma ban?
nema tak ze kvuli nesmyslnemu banu chci pozadat o unban, ale pokud budete tak tvrdohlavi, tak mi bude jasne, ze to neprijmete, ale zeptejte se toho kdo mi udelil ban a proc, on vam to vysvetli ze jsem stal, a zeptejte se ho jestli ma nejakej dukaz ze jsem stal...... dekuji za vasi ochotu si to precist a nashledanou smej se cus
1
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 184101)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: '81186'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Obchazeni by kral'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < gunner >
[AMXBANS] Tvuj nick: gunner
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:2096294322
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:2096294322
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 31.31.228.98
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 31.31.228.98
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < KLCK >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Furien (de_dust2_2006)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontrolu
Poznamka:
delate si srandu?? ja celou dobu hral na furienech uplne s klidem a neodchazel jsem od pc. hral jsem a admin nejakej mi da permanentku a ja jsem se ted prisel omluvit za nesmyslnej ban, ktery mi nekdo na furienech udelil za to ze si myslel ze nehraju, ale tol ze to neumim tak za to me nemuze banovat ne?
kdybych to umel tak by necekl a nedaval by mi ban.
jen chci rict, ze mi dal ban za to ze sem podle nej stal a nehral jsem a to dela pak po 1 minute to kope bud na spec anebo kick
ja sem nestal, ale hral sem a neodchazel jsem od pc. a mimochodem ma vubec video na to aby mi mohl udelit perma ban?
nema tak ze kvuli nesmyslnemu banu chci pozadat o unban, ale pokud budete tak tvrdohlavi, tak mi bude jasne, ze to neprijmete, ale zeptejte se toho kdo mi udelil ban a proc, on vam to vysvetli ze jsem stal, a zeptejte se ho jestli ma nejakej dukaz ze jsem stal...... dekuji za vasi ochotu si to precist a nashledanou smej se cus