Zobrazit normální verzi : Unban pls
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu : ' Wallhack '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 1 ) : . : MoNsTeRkO : .
[AMXBANS] Tvuj nick : . : MoNsTeRkO : .
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 1 ) : VALVE_0 : 0 : 547023538
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 547023538
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 , 0 ) : 188.167.101.94
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 188.167.101.94
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : >>De$tInY<<
[AMXBANS] Server : Kotelna - War3FT 2 | csko.cz (
neviem preco ja nemam WH na servery uz hram dlho
to zato lebo som strielal cez stenu a daval som aj hlavy?? a kdo za to moze ze sa stale stavaju na to iste miesto?
Počkaj na vyjadrenie admina.
demo zde: http://csko.cz/dema/upload/dir/monsterko.dem
V demu je jeden takový zásek a jump o trochu dál, to mi spadl net.
a co tak ja normalne hrajem na hunticu :D
Tohle není normální hraní, tohle je zapnutý hraní...že se nestydíš sem dávat žádost o unban, když moc dobře víš, co si udělal.
ne neviem ja tak normalne hram OMG
Na tom demu není co řešit...WH je tam jasný. Ty neděruješ namátkou, ale úplně přesně do soupeře. Normálně bych to zamčel jako vyřešený, ale počkám do večera :)
ale ja vazne nemam uz som tu raz dostal ban a Kotel my dal unban lebo sa pomili lebo som nemal WH a teraz to iste ja nemam WH a ani neviem kde by som si ho stiahol
ja nemam WH a ani neviem kde by som si ho stiahol
Tak ted si to zabil :D
Jinak já bych to zamknul kashpi :)
ale ja vazne nemam uz som tu raz dostal ban a Kotel my dal unban lebo sa pomili lebo som nemal WH a teraz to iste ja nemam WH a ani neviem kde by som si ho stiahol
Prosím tě, buď tak hodný a najdi mi ten tvůj starší ban v banlistě. Ať zadám tvoje ValveID nebo IP adresu tak mi to za boha nemůže nic najít.
HoracioKeine
24-01-12, 20:06
ale ja vazne nemam uz som tu raz dostal ban a kotel my dal unban lebo sa pomili lebo som nemal wh a teraz to iste ja nemam wh a ani neviem kde by som si ho stiahol
:mml::mml::mml::mml:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Zabanovany nick : DeadMan
[AMXBANS] Duvod : ' Wallhack '
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Zabanovane SteamID : VALVE_0 : 0 : 547023538
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa : 89.173.94.30
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] =======================================
No, povím ti to asi takhle, já za tímto banem trvám. Podle mě tam to WH prostě je. Jeden se mýlit může. Ale i Kashpi a Krispo to potvrdili. Ode mě tedy unban nečekej. Jestli Kotel bude jiného názoru a řekne mi, ať ti ten unban dám, pak ho máš mít. Zatím ale ne.
HoracioKeine
24-01-12, 21:34
jak do toho hráče Playboyko sypal přes zeď :DDDD no mazec :D
ok
dobre uznavam mal som WH ale to mi neukazuje kde presne je nekdo to vidim len cez steny co su pri mne
a jak si myslel, že WH funguje? :D
dobre uznavam mal som WH ale to mi neukazuje kde presne je nekdo to vidim len cez steny co su pri mne
A že zkoušíš ještě žádat o unban.....Tady nejsou lidi blbý jako na gayshites :))
tak toto ma dostalo :mml: uz som myslel ze tento den nic uz nezachrani ale ty si mi spravil znova naladu :)
To už jsi psal, stejně ti to k UB nepomůže.
dobre uznavam mal som WH
nojo, možná si řekneš "přiznání polehčující okolnost". V tom tě ale bohužel budu muset zklamat. Za prvé zde to tak nechodí. Prostě měl si hack, jsi podvodník, tak si zde už nezahraješ. A za druhé si nám zde zprvu lhal jak nic nemáš, ještě si z nás dělal blbce, že ani nevíš, kde by si to stáhl. Promiň, ale za svoje činy musíš nést zodpovědnost. Pokud si nekoupíš steam, tak si zde už nezahraješ.
WH si měl, unban nebude.
Kup si steam :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.