PDA

Zobrazit normální verzi : žiadosť o práva na COD:MW serveroch

Busox
28-05-16, 15:40
Zdravím,

Týmto pádom by som chcel požiadať o práva...,
Prečo sa chcem stať adminom? - Jednoducho. Tento mód už hrám nieky ten rok a za ten čas som tam videl nespočetné množstvo hackerov a podobne. Vždy som ich hlásil buď do admin chatu alebo adminom, ktorích mám v priateľoch na steame/skype. Tých hlásení odo mňa je nespočetné množstvo. Daný mód ovládam, odohraných mám niečo cez 2k hodín. (3/4 času sú určite len COD:MW), mám tam 3x 200lvl. Taktiež som sa činil aj pri rozvoji tohoto módu aj na forku v danej sekcii. Takže o aktivitu núdza nie je. Síce je tu možno bude problém s mojím slovníkom z minulosti, ale ako vravím, hrám to už pár rokov a za ten čas sa udialo mnoho a dovolím si povedať, že som sa zmenil v mnohých veciach, aj v správaní.
Bohužiaľ na týchto serveroch v poslednom čase poklesla aktivita hráčov a medzi nimi odišlo aj mnoho adminov. Práve toto je jeden z dôvodov mojej žiadosti.
Niečo o mne: Mám 18 rokov, som z okresu Trenčín, študujem na Strednej odbornej škole obchodu a služieb odbor Hotelier. Na csko, väčšinou COD:MW si nájdem každý deň čas. Práva som ešte nikde nikdy nemal, avšak ako problém to nevidím, mám množstvo dobrých kontaktov, ktoré sa rady poradia o ich skúsenosti so mnou. Hádam som na nič podstatné nezabudol.:)
Nick v hre: BusoX'
Steam ID: STEAM_0:0:1159890
IP: 178.41.118.68

oli221
29-05-16, 20:13
Poznám ho z codu už dlhšiu dobu, hlasil mi na steame, ale mal by si nahlásiť niečo aj na fóre inak nemám žiadny problém som PRO.

Saintpepo
20-06-16, 16:57
Veľmi slabá aktivita, až to budeš myslieť vážne tak to skús znova. Lock