Zobrazit normální verzi : Chcete backrip na Escapu?
Po menšej konverzácii s adminami som sa rozhodol založiť túto anketu, zameranú na povolenie backripu na Zombie Escapu. Podľa môjho názoru tam je potrebný. Bol by som rád, keby sa tu vyjadrili najmä hráči/admini, čo hrajú na danom servery.
Využitie ?
Tak backrip sa zvyčajne použiva pri rýchlom skrčeni do šachty, rýchle prelezenie nejakej prekážky, atď...
Tak backrip sa zvyčajne použiva pri rýchlom skrčeni do šachty, rýchle prelezenie nejakej prekážky, atď...
to sa dá aj teraz robiť bez backripu
to sa dá aj teraz robiť bez backripu
Nedá, pretože pri pokuse o urobenie backripu, ťa to "drží pri zemi", pretože to robí ten anticheat. Bolo by dobré, keby sa na to už konečne pozrel Kotel a posúdil, že či to je hodné na Escape. Ale myslím si, že je, pretože drviva väčšina hráčov to potvrdila v ankete.
Tak plánuje sa povoliť ten backrip, alebo sa na to kašle?
Už je povolený nebo ne? Nějak si toho stále nemůžu všimnout. :happy:
Povolí sa ten backrip, či sa kašle na to?
Ja som proti. Je to nefér voči hráčom čo nevedia takéto veci robiť ako aj proti Bhopu na tom servery. Videl som ťa niekoľko krát sa úmyselne nakaziť od zombie a Bhopom naháňať CT.
Bunnyhop, tento bug je tu od samých začiatkov Half-life. Je to súčasť hry ako napríklad streľba. Niako hráčov neprinútiš, aby nerobili ten bhop a to isté aj backrip. Je to na každom jednotlivcovi, či tak bude hrať alebo nie. Ja osobne tak hrám dĺhe roky a zatiaľ sa nikto nestažoval (no zopár adeptov by sa možno našlo.) Každopádne v žiadnom prípade nežiadam o povolenie backripu vo svoj prospech. Len keď si to (väčšina) hráčov žiadá v ankete, tak to o niečim svečí, nie? Kotel mi napísal, že to buguje hitbox. Ak je to nevyriešiteľný problém, tak to beriem a návrh sa zamietne.
Jenže begrip bugne hitboxy hráče a ten se pak může stát netrefitelným. Netušim, jak by ti zmačknutí ducku v ducku pomohlo do šachty.
Jenže begrip bugne hitboxy hráče a ten se pak může stát netrefitelným. Netušim, jak by ti zmačknutí ducku v ducku pomohlo do šachty.Dal som si tu námahu a natočil som videá, kde sa dá využiť backgrip.
- Prvé video znázorňuje ako pekne, rýchlo môžete s backgripom prehopsať tri duck prekážky za pár sekúnd -> VIDEO (https://www.youtube.com/watch?v=zsSJZVmikWo).
- Druhé video je odpoveď na tvoju otázku Kotel -> VIDEO (https://youtu.be/Zvxyd3npDUU).
Zoberme si v potaz, že toto je len zlomok prekážok, kde sa dá efektívne využiť backgrip. Na serveri máš 30 máp, kde každá obsahuje minimálne 3-7 takýchto duck prekážok, na niektorých aj viac. Preto si myslím, že to je potrebné k hraniu. Je to na tebe či sa s tým pohráš alebo kašleš na to, ale určite by si nám s tým uľahčil hranie.
Čím skorej budeš na konci mapy, tým dlhšie budeš čakať na hráčov.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.