MiniHideN
01-06-16, 19:17
Vypis z konzole:
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 144469)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < pK^ >
[AMXBANS] Tvuj nick: lemon:v
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:913378417
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1901267449
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 93.99.200.141
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 93.99.200.141
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < wowz0r >
[AMXBANS] Server: csko.cz | GunGame 2 (gg_aim_paranoia)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] =================================
Poznamka:
Dobry den, chtel bych pozadat o unban. Je to asi cca. 2 roky kdy jsem prestal hrat CS 1.6 a presel jsem na CS:GO. Jenze CS:GO me uz omrzelo a chtel bych se vratit zpatky na CS 1.6, jenze jsem zjistil po pripojeni na vas server, ze tu mam BAN. Uz si to ani zcela nevybavuji, jak jsem ho dostal, je tam duvod ze Wallhack, mam mladsiho brachu, ktery cheatoval na vasich serverech a zrejme, kdyz jsem nebyl doma tak si sel zahrat na muj PC a tu dostal zrejme take BAN, opravdu nevim, jestli to takhle bylo, ale rekl bych ze jo. Ano, byla to moje chyba, ze jsem nemel na PC heslo, ted uz jsem si toho vedom a ja nikdy nepouzival cheaty. Proto bych chtel zkusit pozadat o UNBAN a umoznili byste mi tu moznost si zase zahrat na vasich serverech.
Dekuji
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 144469)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < pK^ >
[AMXBANS] Tvuj nick: lemon:v
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:913378417
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1901267449
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 93.99.200.141
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 93.99.200.141
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < wowz0r >
[AMXBANS] Server: csko.cz | GunGame 2 (gg_aim_paranoia)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] =================================
Poznamka:
Dobry den, chtel bych pozadat o unban. Je to asi cca. 2 roky kdy jsem prestal hrat CS 1.6 a presel jsem na CS:GO. Jenze CS:GO me uz omrzelo a chtel bych se vratit zpatky na CS 1.6, jenze jsem zjistil po pripojeni na vas server, ze tu mam BAN. Uz si to ani zcela nevybavuji, jak jsem ho dostal, je tam duvod ze Wallhack, mam mladsiho brachu, ktery cheatoval na vasich serverech a zrejme, kdyz jsem nebyl doma tak si sel zahrat na muj PC a tu dostal zrejme take BAN, opravdu nevim, jestli to takhle bylo, ale rekl bych ze jo. Ano, byla to moje chyba, ze jsem nemel na PC heslo, ted uz jsem si toho vedom a ja nikdy nepouzival cheaty. Proto bych chtel zkusit pozadat o UNBAN a umoznili byste mi tu moznost si zase zahrat na vasich serverech.
Dekuji