Zobrazit normální verzi : Grenademan
Grakon2702
02-06-16, 16:10
Na CODu chybí nějaká atypická classa, která by se výrazně lišila velkou náročností na expení a kill. Dále jsem si všiml, že hráči dost často hrají na fy mapy a hlavně huntic. Napadla mne jedna classa, která by dominovala pouze na fy mapách (což by možná mohlo vést ke zredukování počtu hraných fy mapách). Všude jinda by měla problém s expením a killem a musel by k dobrému zahrání být potřeba brain a skill. Teď vám tedy naservíruju její základní staty a vlastnosti.
Int: 0
Zdraví: 20
Obrana: 40
Kondice: 60
Inventář: 1x Smoke, 2x Flash, 5x He, Deagle, Knife
Normálně může dát HE maximálně 96 dmg bez vesty a 48 dmg s vestou. Maximální dmg dá HE v momentě, kdy bouchne téměř pod váma.
Pro tuto classu bychom mohli zavést vzoreček, který by dmg z HE zvýšil: Classic dmg + 50% + (int/2) - Po přepočtu by vám s maximální inteligencí mohlo dát HE maximálně 194 dmg. Pro 5x HE je to dost, ale nezapomeňte počítat s tím, že je to v případě, kdy nemáte vestu a bouchne přímo pod vámi. Dále musíte počítat s obranou ostatních hráčů.
Speciální vlastnost: Při každém zabití Hečkem, získá jedno He navíc. Při každém zabití Deaglem získá +20HP
Mr.BlackDay
02-06-16, 19:49
Ahoj ja som PROTI už len preto že je tu špicl , generál. Úplne stačí to čo tam je + hečka ani neriešim... prepáč
S pozdravom Black.
Grakon2702
02-06-16, 22:53
Ahoj ja som PROTI už len preto že je tu špicl , generál. Úplne stačí to čo tam je + hečka ani neriešim... prepáč
S pozdravom Black.
A kdyby swat blokoval dmg i Hečku? Jestli se ti zdá, že je na serveru až moc možností, jak získat He, můžeme je nějak nerfnout. Přidání ochrany k swat je podle mne nejideálnější.
Mr.BlackDay
03-06-16, 19:07
A kdyby swat blokoval dmg i Hečku? Jestli se ti zdá, že je na serveru až moc možností, jak získat He, můžeme je nějak nerfnout. Přidání ochrany k swat je podle mne nejideálnější.
Ano to by bolo asi najideálnejšie :) do swatu by som pridal špicla a DMG hečku čo si napísal :) potom by som to bral :)
pro.
Mám pouze jednu výhradu.
Pojmenoval bych to Grenadier
PROTI zbytočnosť. Hram cod dlho a viem že by sa ta class nechitil. A ešte sa nespravil kentaur takže to nemá zmysel + sú tam 2 classi čo majú granaty a ešte sú aj itemy
S pozdravom Jokii :D
Přidal bych k tomu ještě třeba MAC-10.. jinak je to dobrý.:doge:
Shakespeare
20-06-16, 20:23
Joki ty všude sereš kentaura :-D co sním máš :-) očividně chtějí lidé jiné class a na kentaura ti z vysoka kašlou :-D
Ja ho tam neserem ja len dedukujem že nebude mať čas na new class ked ešte neni ani kent spraveny.
Pro. Ale nevím proč by SWAT měl blokovat skill, už tak bude těžké expení, nezapomeň, že ten dmg bude dávat až s full int.
E: Verze s MACem taky není špatná
E2: Classic dmg + 50% + (int/2) = skill
Grakon2702
27-06-16, 13:55
Hečka nejsou žádný sklil, to jsou prostě zbraně s upraveným dmg.
Shakespeare
27-06-16, 15:42
Swat blokuje skillu ... :-D
a itemů nebo class co má He je dohromady velký počet :-) nemuselo by to být špatné
ale přidal bych spíše něco co blokuje team flash :-D a byl bych šťastný to člověk
a itemů nebo class co má He je dohromady velký počet :-) nemuselo by to být špatné
ale přidal bych spíše něco co blokuje team flash :-D a byl bych šťastný to člověk
Ale na rozdíl od téhle classy ten skill nějak extra nepotřebují
J napiš kotlovi ať přidá antiflash brýle nebo něco :3 ;)
Shakespeare
29-06-16, 12:40
však :-D když tam radar a spol začnou házet flashe ...
tak víš kterej team vyhraje samozřejmě ten enemy -_-
hraje to tak dlouho a hodit ani flash nedokáže pořádně...
to není smutné to je k pláči
Bral bych tu verzi s MACem.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.