Zobrazit normální verzi : prosim unban
ahoj chtěl bych požádat o unban. Můj nick je {-_-LSD-_-}cawik. Přesně nevim co jsem udělal protože v době udělení jsem se díval na simpsonovi ale prý jsem ho dostal za speedhack. prosim aby se tato zalezitost proresila.
90.176.211.39 moje IP
Požádej o unban tak, jak se má viz. zde: http://csko.cz/forum/showthread.php?429-Jak-po%9E%E1dat-o-unban
Jak k banu došlo nevím. nick mám {-_-LSD-_-}cawik a IP 90.176.211.39.
Dodej výpis z konzole, bez toho se nehneme.
Detaily banu
Hráč {-_-LSD-_-}cawik
Typ banu SteamID
SteamID VALVE_0:0:1300955798
IP adresa skrytý
Udělen 24-01-2012 - 18:43
Délka BANu Trvalý
Vyprší nepoužito.
Důvod Speedhack
BAN dal Admin No skill (Air Jordan)
BAN dal Server Kotelna - Capture the Flag | csko.cz (de_dust2)
Počkej až Jordan dodá demo.
Demo jsem nestihl (moje chyba vím) bez dema jinak nebanuju toto je jediné demo co jsem nestihl a mám očitého svědka co tě viděl + neměl jsi ping což se děje pří sh a na serveru si byl asi 10 vteřin. Ten svědek napsal do chatu že máš sh a v tu ránu jsi se odpojil a též jsem tě viděl jak máš sh ale boužel jelikož nemám demo nemám to jak dokázat můj Fail. Čekám kritiku a beru za to plnou odpovědnost.
HoracioKeine
24-01-12, 21:26
Demo jsem nestihl (moje chyba vím) bez dema jinak nebanuju toto je jediné demo co jsem nestihl a mám očitého svědka co tě viděl + neměl jsi ping což se děje pří sh a na serveru si byl asi 10 vteřin. Ten svědek napsal do chatu že máš sh a v tu ránu jsi se odpojil a též jsem tě viděl jak máš sh ale boužel jelikož nemám demo nemám to jak dokázat můj Fail. Čekám kritiku a beru za to plnou odpovědnost.
Pochybuji, že se nějaké dočkáš....to se stane i zkušenému a když máš i svědka...není co řešit ne?
přísahám že žádný sh nemám. Popravdě já s tím ani neumím pracovat a v dobu udělení banu jsem se díval na Simpsonovi a to mohu dosvecit
Já nevím, ale SH je tak jednoznačný, že na to většinou ani demo netočím. Toto bude teda těžký, ale Kotel asi nakonec rozhodne o zrušení, jelikož není důkaz :(
a v dobu udělení banu jsem se díval na Simpsonovi a to mohu dosvecit
Jak?
V SH se z 99% nechybuje, takže tak.
třeba hrál jeho bratr nebo pes :)
Já vím že že sh je jasný na první pohled ale bohužel nemám důkaz takže pokud to kotel bude chtít nějak řešit pochopím to.
Dwane Dibbley
24-01-12, 22:03
Pokud si hráč zažádá o unban včas a důkaz o cheatu neexistuje, logicky by ho měl dostat.
Takhle je to tvrzení proti tvrzení, co se bude dít, až nás tu někdo pobanuje s "tak len" reasonem "sh" a ban nám zůstane, protože demo potřeba neni?
třeba hrál jeho bratr nebo pes :)
alebo soused ktory mu nastavil steam po cinsky :)
HoracioKeine
24-01-12, 22:15
ono by to chtělo třeba topic, aby lidi hlasovali o to jestli má unban dostat nebo ne...jestli je to rozumný hráč tak lidi budou pro, pokud je to nějaký blb a má sh tak dají ne....ale je to jen můj návrh :)
ono by to chtělo třeba topic, aby lidi hlasovali o to jestli má unban dostat nebo ne...jestli je to rozumný hráč tak lidi budou pro, pokud je to nějaký blb a má sh tak dají ne....ale je to jen můj návrh :)
Sejde na důvěryhodnosti admina a na tom jak ostatní remcaj. Unban bych nedal ani kdyby trakaře padaly, protože splést se v SH by byl EPIC. Věřim Jordanovi a o unbanu bych ani nepřemejšlel. Haters gonna hate...
HoracioKeine
24-01-12, 22:22
Jako já říkám, návrh, protože není důkaz...
Videl jsi primo toho hrace, jak bezi se sh? Mohl mit jen lag a adrenalin. Podle chatu to neni moc jasne. Hrac, co ho nahlasil, si nebyl moc jistej.
veril bych spis peknejm lagum a ne sh
Videl jsi primo toho hrace, jak bezi se sh? Mohl mit jen lag a adrenalin. Podle chatu to neni moc jasne. Hrac, co ho nahlasil, si nebyl moc jistej.
Ano viděl jsem ho a kdyby měl lag tak by mu naskočil alspoň ping ale když ho něměl vubec ukazanej.
Ano viděl jsem ho a kdyby měl lag tak by mu naskočil alspoň ping ale když ho něměl vubec ukazanej.
Při ultralagách se ping ukázat nemusí.
Pochybuju, že by měl tak shit net :)
Dwane Dibbley
25-01-12, 10:58
na to nemusi byt shit net, i na o2 (hehe, je to shit net) +-6mb mi obcas na mega pubu zmizi ping a vypada to, jak kdyby se ztracely pakety
HoracioKeine
25-01-12, 17:15
Pochybuji, že kdyby měl "ultra lagy" tak by hrál...
Pochybuji, že kdyby měl "ultra lagy" tak by hrál...
Můžeš mít 1 ultralag a nekopne tě to.
HoracioKeine
25-01-12, 18:55
Taky pravda....ale nevím, já mu nevěřím (vím že je to jedno)
Já si stojím za tím že jsem tě viděl se sh slepej ještě nejsem a jestli to byl ten lag jak tu píšete všichni tak to má asi net z od vietnamců.
HoracioKeine
25-01-12, 21:47
Já si stojím za tím že jsem tě viděl se sh slepej ještě nejsem a jestli to byl ten lag jak tu píšete všichni tak to má asi net z od vietnamců.
souhlas :thumsup4:
Jordanovi věřím... ale pak může v budoucnu nějakej admin dát neprávem ban a důvod: sh
ale nic nemusel mít a nemá demo ani důkaz
Myslím, že Jordan měl natočit demo, u sh stačí natočit 10 vteřin a důkaz je na světě.
Já vím Zeus měl jsem ale nestihl jsem to jak jsem psal v 1. postu byl na serveru asi 10 vteřin tak než jsem si ho naklikl tak jsem ho viděl asi tak 3 vteřiny a to bych fakt nestihl a jestli byl na serveru déle tak jsem si ho nevšiml. Začal jsem ho specovat až po tom co napsal do chatu že ma sh.
Edit: Aby se tyto situace neopakovaly tak bych se domluvil že na sh se klasicky budou točit dema jako na každý Hack. Ale v tomhle případě jsem to fakt nedal nepíšu rychlostí blesku abych to stihl.
maso na kostech
26-01-12, 22:41
Jordan nedava bany bez duvodu!
Unban nebude. 1 svedek + admin staci.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.