Zobrazit normální verzi : Žádost o práva
Žadost o práva
Dobrý večer
Na začátek bych chtěl vám říct,že je to moje 2 žádost
Tak a ted něco o mě je mi 15 let jmenuji se HONZA.Se hrou counter-strike 1.6 sem začal přibližně před rokem a půl.1 rok s NONSTEAMEM a Půl roku se STEAMEM.Přesto že hraji csko takovou kratkou dobu přece jen něco o něm vým.
Co se týče zkušeností sem admin na headshot.sk přece jen sem dal pár banů takže s příkazi AMX něco vým.
KOTELNA je můj nejoblibenější portál,na kotelně hraji přibližně tak rok konkrétně na serverech: Kotelna.aim,publick,classic,awp,jump atd,ale nejvíce na kotelna.aim,fy,a BHOP a sem tam i JUMP a AWP.
Moje [B]steam ID:STEAM_0:1:40808463
Na csku mě všichni znají pod nickem:/_Red*Bul_/!4FUN
Tak předem doufám že se vám bude moje žadost libit.
jo a když to výde tak odevzdám práva na headshot.sk(a vým-je tvrdé ý)
O práva žádáš na všechny ty servery co si vypsal, nebo jen na nějaké?
19:38:36 <STEAM_0:1:40808463><89.102.178.141> *DEAD*/_Red*Bul_/!4FUN : hej tahni nebo ti dam ban
http://csko.cz/chat/27027/2011.11.01.htm
Predstieranie admina... nepáči sa mi.
Aktivita na fóre NULA a pol: http://csko.cz/forum/showthread.php?1833-zadost-o-prava&p=29415#post29415 - len žiadosti.
Johny Pampeliska
25-01-12, 00:03
RedBulla znám dobře ze serveru....Aktivita obrovská na serveru, chování taky ready, bavíme se spolu v poho, ale za mě nemáš prostě tak velký zkušenosti, aspoň teda co se teda střílecích serverů týče....
Za poslední 8 dní jsem našel na aimu jen 2x zmínku o tobě, jinak ne. Pár hodin českého jazyka by ti určitě prospělo :-) např. vÝm, Publick, vÝde a o čárkách mezi větami ani nemluvím. Na výše uvedených serverech hraji jen velmi zřídka, takže do toho nemůžu až tak kecat. Nechám to na jiných, kteří tam hrají.
Johny Pampeliska
25-01-12, 00:23
Tak on mi psal na steamu, vim že byl neaktivní, jinak donedávna měl dá se říct snad že všech největší aktivitu
Žadost o práva
Dobrý večer
Na začátek bych chtěl vám říct,že je to moje 2 žádost
Tak a ted něco o mně je mi 15 let jmenuji se HONZA.Se hrou counter-strike 1.6 sem začal přibližně před rokem a půl.1 rok s NONSTEAMEM a Půl roku se STEAMEM.Přesto že hraji csko takovou kratkou dobu přece jen něco o něm vým.
Co se týče zkušeností sem admin na headshot.sk přece jen sem dal pár banů takže s příkazi AMX něco vým.
KOTELNA je můj nejoblibenější portál,na kotelně hraji přibližně tak rok konkrétně na serverech: Kotelna.aim,publick,classic,awp,jump atd,ale nejvíce na kotelna.aim,fy,a BHOP a sem tam i JUMP a AWP.
Moje [B]steam ID:STEAM_0:1:40808463
Na csku mě všichni znají pod nickem:/_Red*Bul_/!4FUN
Tak předem doufám že se vám bude moje žadost libit.
Jak psal charon.
Za 1) vyydávání se za admina
2) psát neumíš, opravil jsem ti základní chyby .... vím je s MĚKKÝM i !
Za mě ne.
Vydaval jsem za admina?
Za mě taky ne
Dříve jsem ho na AIMu potkával takřka pořád. Když byly ještě hlstatsx tak za relativně krátkou dobu nahrál 2. nebo 3. rank, teď přesně nevím. Avšak poslední dobou už ho moc nevídám.
Co se týče aktivity na fóru, 4 příspěvky a všechny do svých žádostí.
To vydávání za admina se mi taky moc nelíbí.
Jinak se mi zdá, že se poměrně lehce naštve. Dostal jeden nebo dva killy a už bylo v chatu vidět "Jasně" apod. Možná je to jen v návalu a vzápětí je zas klidný, ale já z něj mám prostě takový dojem.
No, a co se týče té gramatiky, psal mi na steamu, že není nějaký extra spisovatel, ale takovéhle hrubky by tam být neměly. To se učí na prvním stupni ZŠ.
Asi Redbulle za můj příspěvek nebudeš moc rád, ale prostě snažím se hodnotit objektivně a za mě máš bohužel ne.
se nepodělej ja nemůžu zato že nechodíte moc na servery naké tak se je snažím odehnat
Za mě NE. Admin by měl umět alespoň základy gramatiky čj. a hlavně by se měl umět chovat a mít zkušenosti, ty zatím moc zkušeností mít nebudeš.
se nepodělej ja nemůžu zato že nechodíte moc na servery naké tak se je snažím odehnat
Tak mi vysvetli, aký je toto server.
+
Čo atď? To máme chápať, že chceš global práva? Nenapísal si konkrétne kde chceš práva, čiže beriem to ako global žiadosť.
Díky týhle reakci máš u mě taky velké ne
A taky si mi nebyl schopnej odpovědět na mojí otázku..
Nereaguje, neodpovedá.
Arogancia a predstieranie, že je admin. NIE
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.