Zobrazit normální verzi : (FASH_-_KIllER) -> Bezdůvodný Ban
Ahoj,jsem bratr hrace (FASH_-_KIllER) (IP: 212.71.129.199 ) ,jsem nemocen a bratra občas hlídám jestli nechatuje,byla to událost v tunelu kdy viděl umírat spoluhráče...jak postupně hraje a učí se CS 1.6 ví,že tam asi někde bude nepřítel,tak to prodíroval a zabil přes zeď nepřítele.Druhý den udělal to samé a Admin jménem [MoNfErNoO]>*HONZIK*< udělil bratrovi BEZDŮVODNÝ BAN,pokud má admin "HONZIK" natočené video,rád bych se na něj koukl.Tímto žádám o unban,děkuji.
bud si uplne mimo a nebo sis spletl portal.
Omluvte demneci meho bratra prosím,spletl si Zabanovaný nick s Adminem,který udělil Ban.
Toto obrací situaci :D ... Ban nedostal ani (FASH_-_KIllER) ale právě že [MoNfErNoO]>*HONZIK*< ,tak tedy prosím o vyřešení problému :) ,děkuji.
Tohoto hráča som zabnoval ja na paintballu.
DEMO: http://www.uloz.to/7615662/honzik-dem
Jasné WH.
1. Nech si brat vytvorí vlastný nick na Fóre. Tu to potom vyzerá, že všetci čo dostanú Ban majú 123 bratov.
2. Je také ťažké hodiť sem výpis z konzoly?! Než vypisovať kto koho zabanoval na nick a to nebol ten nick, to bol iný nick a poplietol to (samozrejme) brat a aj admin mal iný nick a blablabla..... Toto nikdy nepochopím takúto "logiku".
Vubec nevim co tim chces rict ale ja mam 1 brachu ... oka vypis z konzole .... a nemusis bejt takovej "vole" ... staci to rict normalne a ne si hned hrat na chytryho ;)
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Zabanovany nick : [MoNfErNoO]>*HONZIK*<
[AMXBANS] Duvod : ' Wallhack '
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Zabanovane SteamID : VALVE_0 : 0 : 937744502
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa : 212.71.129.199
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru
Hráč [MoNfErNoO]>*HONZIK*<
Typ banu SteamID
SteamID VALVE_0:0:937744502
IP adresa skrytý
Udělen 25-12-2010 - 14:53
Délka BANu Trvalý
Vyprší nepoužito.
Důvod Wallhack
BAN dal Admin Syrius. (^Syrius.*)
BAN dal Server Kotelna - Paintball | csko.cz (fy_buzzkill)
Trvalý---------Za 24 let sem přijd zkusit požádat o podmíněný UNBAN-----Možná Kotel vyhoví
Vubec nevim co tim chces rict ale ja mam 1 brachu ... oka vypis z konzole .... a nemusis bejt takovej "vole" ... staci to rict normalne a ne si hned hrat na chytryho ;)
Tu to máš napísané normálne, len stačí čítať ;)
http://csko.cz/forum/showthread.php?429-Jak-po%9E%E1dat-o-unban
Jasně dit ja to cetl :D ... akorat moje nepozornost promin :) ;)
Unregistered
29-01-11, 20:34
Jo hosi ja jsem (FASH_-_KIllER) takže uš nemám BAN na celou kotelnu?Rád bych si uš zase zahral... :D PROBLEM S VIP: Mám problém s VIP AKTIVOVAL JSEM SI HO 15x a vždy se mi aktivoval a pak se vypnul... Prosím o napravení... :D
Mas stare cs, takze mas ban na ip adresu. Na starem cs se ti neuklada heslo pro vip. Stahni patch a vyresi se oboji.
http://www.kotelna-web.cz/download/cs16patch_v42b_cskocz.exe
Unregistered
29-01-11, 22:34
OK... :D a musim i cs?
Unregistered
29-01-11, 22:56
MAM menší problém,hlási mi to chybu: Rozbalit: CHyba při zápisu do souboru C: \DOCUME~1\pepa\LOCALS~1\Temp/nsp11F4.tmp/pages.ini
Tuto chybu mi to hlásí.. :-( Takže mi nejde nainstalovat cs16patch_v42b_cskocz.exe mi nejde rozbalit hned jak se to extrahuje tak na 19% se mi to sekne a hlásí to tu chybu.(Nahore co jsem napsal)...
Patch by mel fungovat na vsechny cs.
Unregistered
29-01-11, 23:03
Ano,to mi došlo ale můj bratr mi stáhl na flashku ten patch...ale jak říkám na 19% se mi to sekne a nejde to je to UNPACKING DATA: 19%. ted ta chyba: CS 1.6 NS patch v 42b
Unregistered
29-01-11, 23:04
Ahoj ja uš musím.
(FASH_-_KillER)
31-01-11, 19:07
Dostal jsem BAN za vydavani ADMINA což není pravda...Vše bylo takto: Hrál jsem si v klidu a pohodě na serveru WAR3FT kdyz najednou cheater,jehoz jmeno si uz nepamatuju...no nic,hrace co cheatoval jsem se zeptal jestli nechce BAN s tim ze by napsal ano Zasel bych za Adminem a jesli by napsal ze ne ... stejne bych se pokusil naji nejakeho admina :D ale jde o to ze nasledne po skoro ucineni meho dobreho skutku mi dal admin BIOCK! BAN za to ze jsem se pry vydaval za admina :D ... prosim o vyreseni toho problemu,dekuji.
Moje IP: 212.71.129.199
(museljsem zekat mnohem dele...ale rekl jsem si ze by se s tim dalo udelatneco driv,ale jde o to zse jsme dostal BEZDUVODNY BAN)
Vypis z konzole:
(FASH_-_KIllER) se pripojil
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas 1 hodinu , 24 minut a 7 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Zabanovany nick : ( FASH_-_KIllER )
[AMXBANS] Duvod : ' vydavanie sa za admina '
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Zabanovane SteamID : VALVE_0 : 0 : 11483632
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa : 212.71.129.199
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] =====================================
Unregistered
31-01-11, 19:17
som happy len si mi to mol dat na 30 minut vsak mi je teprv 10.-. xD
Unregistered
01-02-11, 19:29
a co jako... xD
toto...
quotting yourself = fail
Unregistered
03-02-11, 14:52
?? Fakt nechapu mluv ČESKY A NE ANGLICKY... T0t0 je český FORUM xD ... :D a nemluvte fakt pls anglicky ....
Co je to pls?
+1 hahahaha
?? Fakt nechapu mluv ČESKY A NE ANGLICKY... T0t0 je český FORUM xD ... :D a nemluvte fakt pls anglicky ....
vygoogluj to.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.