Zobrazit normální verzi : Zdravím
Mám prosbu,proč na Furien1 když je např: 12 Ts a 12 Ct tak se ct nemůže připojit k Ts a by byl počet 13:11,a na Furien2 to jde,myslím že by to bylo lepší udělat i na furien1 ale to už je na vás.dík
Myslím,že tohle řídí automat a je to všude stejné...rozhoduje tam třeba score CT vs T a pod. třeba když je 12 T na 12 CT a pro T 6:0 tak tě to v tý situaci nemusí pustit k T a přinutí tě to jít k CT,nějak tak to je,prostě automat se stará o co "nejvyrovnanější" hru.
Snad se nemýlím :))
Hraci pry chteji zase vratit automaticky prehazovani tymu, tak nevim, co je lepsi.
To že ti to vybralo automaticky tým bylo pěkně k hovnu,ve hře si na to hráči furt stěžovali a teď to chtějí zpátky? proč nemůžou být furíci tak ako na začátku? Sám si vybereš tým,bug každejch 5 kol,nikdo proti tomu nic neměl,tohle dělá akorát zmatky.
Dexter.Morgan
25-01-12, 18:01
Kdyz bylo BUG tak vsecko bylo v poradku a ted kdyz rushuju 1 kolo a mam full vybavu, tak me to prehodi na Ct ,taky nechapu
KOTLE prosim dej to,jak to bylo.Zakaz prehazovani, chci aby to bylo spravedlive, ze si kazdy si zahraje po 5 kolech :-)
Můj názor ? Teď je to nastavení nejlepší co může být. Team se dá změnit, je-li over, ale teď už se to nestává protože balance funguje dobře... Bug je, tudíž se nestává že pak všichni hráču u Furienů mají nakoupeno vše co jde, a podobně... Já s tím nemám absolutně problém, i když teda mě to občas hází z teamu do teamu ale to se zkousnout... hlavně že to ty teamy úspěšně balancuje...
Urobil by som to ako na F2. Každý sa bude prehadzovať automaticky, ale komu sa nepáči môže sa kopnúť späť
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.