Zobrazit normální verzi : nová classa - lucker
Ahoj, napadla mě nová classa, jmenovala by se lucker.
Jako special by měla možnost fart 1:30, po 1bodu inteligence by se šance zvyšovala o 0,1, tedy na full inteligenci by to byla šance 1:20, aby to nebylo moc OP, nemohl by mu padnout fart, něco jak fs - nemůže mít raketomet.
Základní staty:
Inteligence - 40
Hp - 70
Obrana - 20
Kondice - 50
Tak, haty, ke mně, můžete začít :D.
Ze 75% je mi jasné, že to neuspěje, protože změny moc nechcete :D. Jen mně to napadlo a skoro vůbec se tu nedávají nové témata, tak jsem chtěl něčím přispět :).
Jestli bych ti mohl kecnout do statů, tak 70 hp.. To máš skoro na ránu od glocku a jsi tuhej... Za mě moc nízké HP a fart už tam je... Nevím, zda-li to uspěje.
fugg
Grakon2702
09-06-16, 16:49
Jakou by měla mít vůbec zbraň? Pokud bude mít jen pistolku, tak mi ty staty přijdou OK, akorát zvýšit HP. Pokud bude mít primárku, tak staty snížit.
70hp jsem myslel jako do statů, tkže + norm 100, a zbraně jsem chtěl nechat na vás, ale když nic nepíšete, tak bych navrhl scouta, p228 a five seven.
A to jak si psal, že fart už ve hře je... :), stejné jak fs - raketomet, sapper - batoh sappera, demo - dynamit, sniper - awo, com - com knife, medik - lekarna, rambo - ninja nts, tahle classa by byla alespoň další v téhleté dvojici :) a za zkoušku to stojí, mister aspoň může skusit dát další classu na lvl 200 1. :D.
Mr.BlackDay
09-06-16, 18:45
pro
Ako class ok, treba dopísať zbrane aké tam budú ale tie staty trošku inak napríklad: hp 60, int môže byť, obrana by mohla byť aj menej keďže má veľa hp a kon určite menej napríklad 3o. Ale aj tak si mysím že to neprejde keď ešte ani kent nie je spravený :D
E: mením názor som PROTI. Dôvode je taký že som hral iné ceodečka a tam je veľa class ktoré sa vôbec nehrajú je ich tam cca 2o a hrajú sa tam možno 5 a nechcem aby o bolo aj tu :D
Zbraně jsem pak dopsal,jsou v kontextu, a staty by se kdyžtak dořešily :).
>Odpad_spolocnosti<
10-06-16, 01:04
Ten nápad sa mi páči hlavne ten scaut to bude sranda som PRO
Skvělý nápad, jednoznačně Pro.:hypocrite:
Blbosť ďalšia class ktora sa bude meniť ako kentaur. Keby to bola normálna class ale toto je blbost...
Shakespeare
14-06-16, 18:34
Proč by to měla být blbost ? :-)
když je to založeno na tom štěstí :-D tak se ti možno i poštěstí a dokážeš sundat i vyšší lvl :-D
Já jsem taktéž Pro :-) :-D
Pro ,byla by to taková classa na odreagování.
Ještě nemáte upravenou classu KENTAUR jak jste moc chtěli a už chcete novou classu?:(
Shakespeare
16-06-16, 20:10
tak Kentaur :-)
popravdě je nejméně hraná clássa :-) a to i Mister sní hraje jen proto aby měl první 200. :-)
a pokuď taktéž vím Kentaur se předělává už nějakou dobu a stále nic :-D nwm jestli se na něj dokonce i zapomělo :-D
a něco nového by bylo dobré :-) mě popravdě Galil nikdy nepřitahoval :-) takže ti na tuto otázku dokážu i lehce odpovědět :-)
Kentaur mě popravdě nezajímá takže hej klidně :-D
ale to je věc všech takže můj názor nemusí sdílet i ostatní :-)
například Mister :-D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.