samuel777
09-06-16, 21:18
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 185916)
[AMXBANS] Mas 2 tydnu, 6 dnu, 23 hodin, 9 minut a 54 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] autoid: '42455'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Nacisticky nick Nadavky na rodinu'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < Fuhrer >
[AMXBANS] Tvuj nick: Plajer
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1849704312
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1849704312
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 88.212.36.6
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 88.212.36.6
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Samco >
[AMXBANS] Server: csko.cz | BaseBuilder XP 2 (bb_base_b3)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Poznamka:
Dobry den rad by som poprosil o unban vraj som mal nacisticky nik mal som meno fuhrer co znamena vodca ale to predo lebo sme partia kamosou a hrame to spolu a vacsinou mam najviac killou a preto som vodca a tento ban som dostal na BaseBuilder XP 2 jeden hrac si postaval svoj base pri spavne a vosiel tam on a my sme boli uvezneni a ked sa spavnli aj zombici hned nas zabili tak som napisal do chatu ze je debil a ze preco to spravil a on bol arogantny a ak mu viaceri zacali nadavat a stale bol arogantny tak som mu zacal nadavat aj ja a dneska ked som zas hral tak mi vypisalo ze mam ban a uplne som vedel o co ide velmi a za to ospravedlnujem a prosim dajte mi unban ....za odpoved dakujem
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 185916)
[AMXBANS] Mas 2 tydnu, 6 dnu, 23 hodin, 9 minut a 54 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] autoid: '42455'
[AMXBANS] Duvod banu: 'Nacisticky nick Nadavky na rodinu'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < Fuhrer >
[AMXBANS] Tvuj nick: Plajer
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1849704312
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1849704312
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 88.212.36.6
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 88.212.36.6
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Samco >
[AMXBANS] Server: csko.cz | BaseBuilder XP 2 (bb_base_b3)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Poznamka:
Dobry den rad by som poprosil o unban vraj som mal nacisticky nik mal som meno fuhrer co znamena vodca ale to predo lebo sme partia kamosou a hrame to spolu a vacsinou mam najviac killou a preto som vodca a tento ban som dostal na BaseBuilder XP 2 jeden hrac si postaval svoj base pri spavne a vosiel tam on a my sme boli uvezneni a ked sa spavnli aj zombici hned nas zabili tak som napisal do chatu ze je debil a ze preco to spravil a on bol arogantny a ak mu viaceri zacali nadavat a stale bol arogantny tak som mu zacal nadavat aj ja a dneska ked som zas hral tak mi vypisalo ze mam ban a uplne som vedel o co ide velmi a za to ospravedlnujem a prosim dajte mi unban ....za odpoved dakujem