PDA

Zobrazit normální verzi : Zadost o prava po nekolikate :)

Prepalenej
24-06-16, 11:58
Dobry den, po nekolikate si zadam o prava. Napadlo me to znova nebot abych se zbavil urazejicich hracu musel sem napsat Angelovi tady na web. Taky rano Ab+WH hrac na aimu.. Chvili sem natacel ale pak jsem zjistil ze vlastne nenatacim no ...Adminem bych chtel byt na Inferno only,Old schoolu popripade mega pubu.. Aktivni jsem po delsi dobe zase denne :) Nebudu mit asi nahrane tyden na jednom nicku. A na mem minulem nicku Mausessports | Aceqa(L_Q) mam od znova rank coz zamrzi no :/ .....
Zkusenosti: AMX mam,rcon znam ale nikdy nepouzil
Jmeno: Josef
Prijmeni: Vlček
Adminem:Byl jak uz jsem psal kdysi... Fairplay.eu jeho nazev se porad menil a jeste jeden server kde sem byl adminem na paintballu.. je to doba nebot sem 2 roky nehral :D
Vek: 8.8 to bude 20 let.
Nervy na uzde udrzim :D
STEAM ID: STEAM_0:0:58196458
TS3: Mam
Gat/Mixy jsem hral i s adminama na kotelne :P pokud si me pamatujete....¨
NICKY: The Joe,Přepalenej Vlk,Mausessports | Kostka, Mausessports | Aceqa(L_Q), Zfjcn cw, K0stka...atd
Zkusenosti s adminovanim mam...
Myslim ze muzu hodne pomoct na tech 3 serverech co jsem napsal nebot skill od wh nebo ab poznam podle me :D :D ....jsem dost aktivni kdyz nebude brigada nebo dovolena v recku :D a moc adminu na tyhle 3 servery nechodi ja bych tam byl skoro denne :) ....
Snad sem nic nezapomel, rozkecal jsem se :) Snad to mam dobre napsany...Na tomto steame: zadny ban za Cheat neni :)

Troppe
24-06-16, 14:42
Čerstvá registrace na fórku.
První připojení ve hře je 21-06-2016 20:23:41
Chatlog je hrozný,gramatika taktéž.

Prepalenej
24-06-16, 18:31
No jo chatlog nekdy to proste ujede....Prvni pripojeni ve hre je cca 4 roky zpatky ? rikam ze sem i rank vynuloval na tom Mausess.....Registraci uz tu jednu mam ale zapomel jsem jak heslo tak Nick...To se omlouvam dulezite je ze muzu byt napomocný :D kdyz tam je adminu malo hlavne na old a inferno :)

B!g 5m0k3
24-06-16, 20:38
tvoj starý účet a žiadosť --> http://csko.cz/forum/showthread.php?17666-Admin&highlight=58196458

valentino
25-06-16, 17:31
znáš nick ErroR2016*?

Prepalenej
25-06-16, 19:56
Neznam :/

Samco
09-07-16, 19:06
Od podania žiadosti sa tu neukázal. Bez hlásení v hre a aj na fóre. Vystupovanie a chovanie na serveroch je nevhodné prijatie. PROTI

Koprakek
09-07-16, 20:12
Proti viz Samčo.

Prepalenej
12-07-16, 12:08
Myslim ze jsem se tu prihlasil 2x jak jsem odepisoval :) Prihlaseni ve hre ? hraju furt :D A k tomu chovani na serverech okej no :) nervy nekdy zapracujou kdyz se objevi idiot :) vas nazor beru np :)

Saintpepo
05-08-16, 11:22
Až to budeš myslieť vážne a budeš splňovať podmienky tak si podaj žiadosť znova. Lock.