Zobrazit normální verzi : problém steam
Zdravím,mám steam teprv krátkou dobu a už mám problém,první týden se mi zobrazovaly avatary ostatních hráčů vlastnících steam ve hře normálně,pak najednou přestaly,akorát mám avatary u těch,kteří jsou jako kámoši na steamu.Rozlišení jsem neměnil jedu furt na 1280x1024odinstaloval a nainstaloval jsem znova cs,ale problém přetrval,nevíte jestli to třeba není někde v nastavení?
To je problém akorát na kotelně. Taky mi to takhle blbne a když sem dneska šel na jinej server, tak tam mi to fungovalo normálně.
Nekdy to jde, nekdy ne. Zatim nevim, jak to vyresit.
Neni to jedno? Já hraju na 640 žadný nevidim, neni to na CS důležité...
Tak dost na rychlo ti to řekne jestli je někdo NS nebo ma steam. Kolikrát, když mě někdo dal přes stěnu nebo tak, tak sem se mrknu do tabulky a když měl steam tak sem se jim nezabýval, když NS tak ho šel spectovat.
ok dík,že jste si udělali čas :)
když měl steam tak sem se jim nezabýval, když NS tak ho šel spectovat.
Na steamu jsou taky cheaty... Ale pravda je jich mín
Aj ja by som sa chcel spitat na steam ..ja ked som v hre a dam vyhladat hracov na steame tak ziadneho minenajde a viem popri tom ze on ma steam ..neviete preco to nejde (neukazuje) ?
Na steamu muze mit jine jmeno nez ingame
Na steamu muze mit jine jmeno nez ingame
On možno myslí, "práve hrajíci" (alebo "práve v hre"...či jak to tam je).
Používej 800x600, je to lepší, protože máš menší cross, tudíž větší šance na zabitý enemy a na nějakej avatar se vykašli :thumsup4:
JJ tak ako hovori charon stym mam problem :-)
Mala som (a aj mám) ten istý problém. Skús si zapnúť v csku steam (shift+tab, alebo ako to máš) ... Klikni na "Zobraziť hráčov", nechaj si to otvorené a vráť sa naspäť do cska .. Malo by ti to ísť, teda aspoň mne to ide :-)
Na steamu jsou taky cheaty... Ale pravda je jich mín
Všechny cheaty jsou primárně dělané na steam. NS je pouze cracknutá steam hra, takže v tomhle vůbec neni rozdíl, ale jelikož NS nemá VAC, tak to nemá co kontrolovat. Proto je víc NS cheaterů.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.