PDA

Zobrazit normální verzi : Žádost o práva/AIM

HoryGP
12-07-16, 15:07
Zdravím,jmenuji se Michal a je mi 15 let.
Žádám o práva,kvůli tomu,že nesnáším/nenávidím hackery/vulgaritu/demenci na serveru,proto žádám o práva.
Myslim si,že admini nezvládají svoji práci,a tak sem tady.
Counter strike 1.6(csko.cz) hraji poměrně dlouho(3 roky).
Než jdu hrát,tak si vždy přectu pravidla.
Zkušenosti s Counter strikem na serverech mám velice veliké.
Doufám,že mě tak vezmete do teamu.
Originální účet vlastním,ale teď ho momentálně sem nenapíšu,jelikož nechci,aby ho někdo viděl,takže pokud mě vezmete dám vám id.
O mě - Jak jsem se zmínoval,tak se jmenuji Michal Horáček a je mi 15 let. Chodím na Gympl(Nymburk). Učím se velmi dobře. Dělám sport nazvaný Fotbal,MMA(box). Ve volném čase hraju Counter strike 1.6(csko.cz). Ban jsem už dostal,ale to bylo na hodinu až dokonce 3 hodiny
Chovám se slušně,ale někdy mám i rage. Zrovna když vidím hackera,že mě střeli do hlavy přes zeď. Moje slabost : Hackeři.
Kdyby se to uskutečnilo,tak bych se zabýval hodně hackerami na serveru. Pro komunikaci používám aplikaci SKYPE/TEAMSPEAK.
Vyznám se i na teamspeaku,takže bych vám tak dal i ikonky. Práva již sem měl na portálu Gamesites.cz,ale tam jsem skončil kvůli komunitě.
Děkuji,s pozdravem Michal.
Přeji příjemný den.

B!g 5m0k3
12-07-16, 15:29
vlastnit originální hru (do přihlášky uveďte svoje SteamID; nastavte si dočasně Steam profil jako veřejný)

Keď pridáš SteamID, tak môžeme niečo riešiť.

E:
už nemusíš: VALVE_0:0:150408318 46.167.214.127 (Demons of Japan)|H0Rd@! | 2K16

Koprakek
13-07-16, 00:04
Pravidla žádostí, podmínky přijetí a informace k náboru - ČTĚTE! (http://csko.cz/forum/showthread.php?954-Pravidla-%9E%E1dost%ED-podm%EDnky-p%26%23345%3Bijet%ED-a-informace-k-n%E1boru-%26%23268%3BT%26%23282%3BTE!)

Chemo
13-07-16, 05:49
Ahoj, aj keby si mal steam, tak by som bol proti a to z jedného prostého dôvodu. Žiadaš si o práva na AIM sekciu a pritom na serveroch z tejto sekcie máš za posledné 2 týždne presne 3 pripojenia. To by vážne nešlo.
Ďalším bodom pri žiadosti o práva na AIM sekciu je hlásenie cheaterov, tvoj výsledok? Presne 0 nahlásených cheaterov. Tvoja aktivita prevažuje na JB, pokiaľ máš záujem o práva na JB, snaž sa, hraj za CT a keď budeš dobrý, dostaneš spešla, keď budeš ešte lepší, dostaneš aj práva na JB.

Takže na AIM som PROTI!

HoryGP
15-07-16, 12:44
Chemo děkuji za odpověď. Na Jailbreak bych se chtěl dostat jako admin :) Takže budu dělat proto vše.
Děkuji. S pozdravem HoryGP.
Přeji příjemný den.

Awesome^.
16-07-16, 01:46
Myslim si,že admini nezvládají svoji práci,a tak sem tady.
:( to je smutne

Saintpepo
05-08-16, 11:51
Lock.