Zobrazit normální verzi : camp meter
zdarec , každou chvíli se mi na DM stává , že se narodim s Awem a na spawnu duckuje a kempí několik hráčů s m4 .
Myslel jsem , že by bylo dobré (alespoň na zkoušku) zavést camp meter.
Toť vše (:
Kaktus-sama
04-02-11, 12:41
Na zkoušku camp meter, a za den tu máš milion stížností na camp meter. :D
Tož můj názor, ale nemám s tím problém ho tam dat .
jo alespon na spawnu je to hrozny znam to a prosim pouzij priste edit a ne repost
jo alespon na spawnu je to hrozny znam to a prosim pouzij priste edit a ne repost
Chcel aby sa to posunulo v "Nových príspevkoch" vyššie a edit to neposúva.
Inak to čo za blbov na DM sedí s m4 na spawne? Za to by mal byť aspoň kick predsa, ne?
to je sice pravda ale asi to neni tak dulezite kdyz na to kotel neodpovida
Zakecali jste to. Camp meter tam dat muzu.
Zakecali jste to. Camp meter tam dat muzu.
Tak už keď sme pritom, ako to bude s tou AFK kontrolou? Už ju nezapneš? A čo ten mikrák? Aj ten sa nejak zakecal a kde nič tu nič. :)
EDIT: Myslím na Classicu, len nechcem kvôli takej somarine zakladať new topic.
*Don /Km Crew/ Balfas*
15-06-11, 19:54
A už bude? Rok je celkem dlouhá doba na přípravu :smile: a tolik kemperů co by se vybanovalo :ike:
Niektoré témy upadajú do zabudnutia. Kde sa niekto neháda, nemá to 5 strán, tak sa to nejak nesleduje.
*Don /Km Crew/ Balfas*
16-06-11, 00:02
Aha.. Dobre Charon.. budem tečkovat, až se protečkujem na 5 stran :D pak si nás možná někdo všimne :D
Prijde mi, ze kempmetr na dm je zbytecny. Hrac tam nezustane nazivu tak dlouho, aby ho zabil kempmetr. Mikrofon povolim.
*Don /Km Crew/ Balfas*
16-06-11, 09:41
Prijde mi, ze kempmetr na dm je zbytecny. Hrac tam nezustane nazivu tak dlouho, aby ho zabil kempmetr. Mikrofon povolim.
To by ses leckdy divil :D
Karl0s nakousl velké jablko sváru. Mohu jmenovat několik nicků lidí, jenž si přímo zakládají na tom, že po spawnu se běží uklidit. Asi nejtypičtější případ je hráč s nickem Jagy, kterej hlavně na dust4ever zaleze do kata a tajemnej jak hrad v Karpatech odtamtud střílí celejch 20 minut. A zdaleka v tom není sám. Balfas je tady vzhledem k nahranejm hodinám (měsícům) na DM nejpovolanější a tak se i já připojuju k prosbě zavést na DM campmeter. Pro mně se už i tak jedná o nejlepší DM, kterej tu máme - úžasný pingy, přesný hitboxy (když se nelaguje) a enemy co se rádi nechávaj zabít. Zavedení campmeteru je odrazovým můstkem k dokonalosti. :) Dík
Jagy , error not 404, atd atd.. na zkoušku by se to zavést mělo.
poznámka: Camp meter by se měl resetovat po každé smrti, když nešla kotelna tak jsem byl na jednom nejmenovaném všem známém a dokola omýlaném portálu a tam se camp meter neresetoval ani po smrti. Nepředpokládám že si od nich cokoliv kotel vezme, jen aby to bylo upravené správně ještě předtím, než se to zavede.
*Don /Km Crew/ Balfas*
16-06-11, 18:37
Jagy , error not 404, atd atd.. .
Jagy, to je profesionální kemper, ten by se tím mohl živit :D :D
no pravda, koukni se na ten obrázek.. 47k fragů z kempu, by mě jeblo z toho
http://csko.cz/stats/sig.php?player_id=237855&background=random (http://csko.cz/stats/hlstats.php?mode=playerinfo&player=237855)
Antikempr uz tam je. Pri kempu delsim 20 sekund zcerna obraz. Nevyhoda pro hrace s awp, ze budou muset porad behat, ale mozna bych dal awp vyjimku.
za chvilu pudu hrát a podám správu
*Don /Km Crew/ Balfas*
17-06-11, 16:10
Ahem, otestuji až v pondělí, s tím awp by to mohl být problém, protože občas je několik cílů na dostřel bez nutnosti pohybu a 20s uběhne jako voda.
To by slo vyresit tim, ze kdyz bude mit nekdo awp a da kill, tak mu to resetne antikemp. Ale aby pak nekempili s awp ve tme.
*Don /Km Crew/ Balfas*
17-06-11, 16:16
Ok, bomba, v pondělí ti k tomu řeknu víc. Děkuji pane domácí.
*Don /Km Crew/ Balfas*
20-06-11, 14:13
Camp meter je naprosto v pohodě! S awp bez problémů.
Camp meter je naprosto v pohodě! S awp bez problémů.
tak pro zkusenyho cloveka je to uplne v klidu ale noob bude mit obcas zatmeni
72 Virgins
19-07-11, 19:02
No tak už kamp metr neni v pohodě, dneska se jaksi zbláznil. Na dm je kamp meter uplně k ničemu ne jako na klassiku kdy se musí čekat než někdo položí nebo když prostě někdo kempí na spawnu. U DM prostě kdo kempí na spawnu nikoho nezabije nebo zabije, ale ten dotyčnej už o něm podruhý ví a stejně co sleduju nikdo za bednama nekempí.
Ted se musí změnit název pro DM na Hit and Run, jinak vás campmeter dostane. Musíte běhat jak šílení i když to třebas situace vůbec nevyžaduje a běhá kolem vás spousta nepřátel, tak místo toho abyste se věnovali jim běháte aby vás neoslepil camp meter.
Camp meter na DM naprostej nesmysl... ted je podle camp metru kemp i to, že stojíte uprostřed náměstí a sundaváte jednoho protivníka za druhym... logiku v tom nehledejte, žádná tu není. Camp meter tak jak je nastavenej ted, kdy za pár vteřin máte 100% je nesmysl největší.
Nastíním situaci která se mi dneska dvakrát stala +- podobně. Doběhnu na místo a zrovna to tam naši vyčistlili tak se rozhlížím po soupeři a nic (už mám 25%) najednou vyběhnou 3 protihráči, sundám jednoho 35%, pak minu (45%) a sundám dalšího (60%) třetí se schová a čekám než vyleze abych ho sundal a 80% začne to blikat tak se musím rozběhnout v tom vybíhá další protivník zastavím se a už jsem slepej. A to jsem nekempil za žádnou bednou nic bylo do uprostřed dlouhý na dustu2.
Tak jak byl campmeter dřív tak to bylo ok, ted to lítá dvojnásobnou rychlostí prostě masakr.
Byl bych rád, kdybys tam Kotle ten campmeter znovu hodil...protože to co tam předváděl Damianko...na nuke celých 20 minut v kuse zalezlý na CT spawnu a nic když ho náhodou někdo zabil, tak za pár vteřin se tam doplazil zas. Serou mě i soundeři, proto jsem uvítal když zmiznul ten radar. I když je pravda, že jsem s tím měl taky trochu problémy. Ale tohle sezení na jednom místě celou mapu je k poškození nervů.
Je to pár týdnů zpátky co prostě na DM zmizel :D teď už tam bohužel zase je :)
Na radaru se snad enemy neukazuje.
To ne, ale když sounder slyší dupot, tak ví, zda-li je od enemy nebo od teammate..ale na to kašlat, tolik sounderů tu díky bohu neběhá. Ale doufám, že ten campmeter zkusíš opět zavézt :)
72 Virgins
07-08-11, 18:26
Byl bych rád, kdybys tam Kotle ten campmeter znovu hodil...protože to co tam předváděl Damianko...na nuke celých 20 minut v kuse zalezlý na CT spawnu a nic když ho náhodou někdo zabil, tak za pár vteřin se tam doplazil zas. Serou mě i soundeři, proto jsem uvítal když zmiznul ten radar. I když je pravda, že jsem s tím měl taky trochu problémy. Ale tohle sezení na jednom místě celou mapu je k poškození nervů.
Tak proč tam lezeš, když víš že tam je? :) Vy nazýváte campem všechno.. i když člověk stojí na dlouhý, nepřítel se může narodit před ním za ním vedle něj může ho zabít zprava zleva zepředu zezadu a pro vás to je pořád camp. Jak má člověk za sebou zeď je to camp a hotovo. Damianko nemá žádný úžasný výsledky aby se podle toho dalo soudit, že to je dobrá taktika. Spíš špatná, když soupeř přesně ví, kde tě hledat.
To ne, ale když sounder slyší dupot, tak ví, zda-li je od enemy nebo od teammate..ale na to kašlat, tolik sounderů tu díky bohu neběhá.
To je zaklad skillu.
Balfas ,že to práve ty hovoríš. NS srabík ,ktorý sa na dust4ever zakempí nad T spawn. CampMeter je chujovina.. nezavádzať podľa mňa :)
Otvoriť bezmála rok staré vlákno nejakým nezmyselným "útokom", to už je teda pecka.
Balfas ,že to práve ty hovoríš. NS srabík ,ktorý sa na dust4ever zakempí nad T spawn. CampMeter je chujovina.. nezavádzať podľa mňa :)
Cheater někomu říká ns srabík...+1 Radši popros mámu o novej steam a požádej o práva, zase..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.