PDA

Zobrazit normální verzi : Zavirované csko>>Rumunské servery v oblíbených a anglické CS

Elficek5245
18-07-16, 17:00
Prosím o pomoc...mám nejspíš zavirované CSko. Zkoušel jsem ho i preinstalovat ale kdykoliv restartuju pc a znova spustím cska tak mám v oblíbených serverech jen 2 rumunské servery a CSko mi to hodí do angličtiny. Zkoušel jsem nainstalovat CSko do jiné složky i smazat Valve z registrů a nainstalovat celé CSko znova ale kdykoliv restartuju PC a zapnu CSka zase mám v oblíbených serverech pouze 2 rumunské a CSko v angličtině. Prosím o pomoc... Děkuji

Hauss
19-07-16, 00:07
Pokud jsi vážně zkusil všechno co jsi zde napsal a opravdu jsi instaloval cs i do jiné složky tak mě napadá snad už jen reinstall windows.Nebo ještě ... zkoušel jsi stáhnout z kotelny tu novou verzi cs ? Je chráněná proti upravám jiných serverů.

qvsaa.
19-07-16, 11:19
Prehladaj pc antivirom, popr skus sa pozriet ci ti v tom adresari neostali nejake subory a vymaz aj tie. Alebo ked si stiahnes cs z kotelny tak by ti to tusim robit nemalo. ;)

Elficek5245
19-07-16, 13:10
Mám stažený z kotelny tento download http://csko.cz/ke-stazeni patch 43...

Kotel
19-07-16, 16:16
Neco bude v programech po spusteni. Ale to bych se musel napojit pres teamviewer a na to momentalne nemam cas.

sourousek
10-08-16, 14:30
Pokuď máš 32 bitový Windows Vista/7/8 a Counter-Strike leží někde v Program Files, tak se potom data ukládají do AppData a ne přímo do složky s cskem, což znamená, že ani přeinstalování hry nepomůže.

Musíš tedy smazat složku zde: "C:\Users\%username%\AppData\Local\VirtualStore\Pro gram Files\<Jméno CS složky>".
To by problém mělo vyřešit, tedy pokuď to není opravdu nějaký program, který se zapíná vždy s cskem no :D