Pirus69
24-07-16, 23:09
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 191122)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack + Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < [P]i[R]u[S] >
[AMXBANS] Tvuj nick: [P]i[R]u[S]
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:356539898
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:356539898
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 93.89.107.68
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 93.89.107.68
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Bugy >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Classic (de_nuke)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ================================
Zdravíčko :D dostal jsem naděleno Banem :D hrál jsem na classic serveru CS1.6 a jelikož jsem měl trošku lepší skore zavolal někdo admina Bugyho :D Chtěl by jsem vidět demo :D jediné co mohl nahrát tak bylo to že frajer lezl po žebříku a když jsem ho slyšel a uvidel tak sem začal onetapovat s tím že jsem mu dal hlavu :D Když lidi nepoužívají Walk tak at se potom nediví :D a byla tam jedna schoda náhod... byl jsem na střeše a vešla mi do pokoje mamina s večeri a tak jsem namířil do země... když jsem se otočil zpět k počítači podemnou stál týpek na kterého jsem zřejmě mířil :D Zdá se mi že když někdo kdo hraje CSka již delší dobu a příjde na takovýto server kde všichni rushuou a nedávají si pozor na walk tak automaticky dostane dotyčný ban :D Poslední dobou mi tenhle přístup nepříjde normální... :/ ale okeey :) Dík za odpověd :D
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 191122)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack + Aimbot'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < [P]i[R]u[S] >
[AMXBANS] Tvuj nick: [P]i[R]u[S]
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:356539898
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:356539898
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 93.89.107.68
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 93.89.107.68
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Bugy >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Classic (de_nuke)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ================================
Zdravíčko :D dostal jsem naděleno Banem :D hrál jsem na classic serveru CS1.6 a jelikož jsem měl trošku lepší skore zavolal někdo admina Bugyho :D Chtěl by jsem vidět demo :D jediné co mohl nahrát tak bylo to že frajer lezl po žebříku a když jsem ho slyšel a uvidel tak sem začal onetapovat s tím že jsem mu dal hlavu :D Když lidi nepoužívají Walk tak at se potom nediví :D a byla tam jedna schoda náhod... byl jsem na střeše a vešla mi do pokoje mamina s večeri a tak jsem namířil do země... když jsem se otočil zpět k počítači podemnou stál týpek na kterého jsem zřejmě mířil :D Zdá se mi že když někdo kdo hraje CSka již delší dobu a příjde na takovýto server kde všichni rushuou a nedávají si pozor na walk tak automaticky dostane dotyčný ban :D Poslední dobou mi tenhle přístup nepříjde normální... :/ ale okeey :) Dík za odpověd :D