Zobrazit normální verzi : AK nebo M4
Tak co aka je vaša lepšia zbraň? Zamňa AK-----> Na diaľku. M4-----> Na blizko
No, medzi týmito dvoma zbraňami by som nesúdil ktorá je lepšia, je pravdou že AK-47 má fakt veľký recoil, no M4A1 tiež, aj keď na blízko sa hodia obe, obidve zbrane Ti pomocou svojho recoilu pomôžu dať hlavu, aj keď u M4A1 je to viac možné , predsa má ten recoil trochu menší, zamňa M4A1. :happy:
Maaaaaaaaaaja
26-07-16, 08:01
AK-47 je v CSku bezkonkurenční zbraň.
killer-savage
31-08-16, 10:46
AK47 aj weed
ak47..
[na mp5 to aj tak nemá] :yay:
Galaverenc
03-09-16, 17:35
m4
FairEsencia
06-09-16, 17:17
M4 s tlumicem :333 vubec nekope a v mych rukou naprosto presna :33 zato Ak mi prijde ze strasne kope ..
no u mňa je to skôr o nálade :D :D :D keď som nasraný a nedarí sa mi tak používam m4ku kedže je o niečo presnejšia na blizku no a potom sa rozohrajem a s akačkom si zvyšujem ego :) ale jednoznačne musim dat AK-47 s nim to viem najlepšie a vdaka jeho recoilu sa vela ludi aj nauči strielať a nie len fullout :)
Libovej_Tukan
17-09-16, 08:48
To je uplne jedno, obe dve jsou supr a clovek je rad potka lezet na zemi :)
Dobrý deň prajem,
ak vieš sprejovať s AK-47, tak je možné dať aj 4 hlavy za sebou čo ja viem. Zamňa je ak-47 lepšia zbraň, pretože pre mňa je m4 lepšia v tom, že má váčšiu prebojnosť na derovanie. Toto ti pomôže najviac na JB serveroch.
Dobrý deň prajem,
ak vieš sprejovať s AK-47, tak je možné dať aj 4 hlavy za sebou čo ja viem. Zamňa je ak-47 lepšia zbraň, pretože pre mňa je m4 lepšia v tom, že má váčšiu prebojnosť na derovanie. Toto ti pomôže najviac na JB serveroch.
Huntíš si posty?
Abych nebyl ot tak jednoznačně AK.
Ale jako M4 taky není k zahození. :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.