Zobrazit normální verzi : Vypadavanie
Chcel by som povedať že volam sa d0m[K]o [t] (FIN) na každej mape dám skore 45:4 a ešte nejsom v Psychostars to je dáka blbosť
Server:Clasic
...d0m[K]o [t] (FIN) na každej mape dám skore 45:4...
Server:Clasic
Aha. Tohle tady dává akorát vince a johnix (nikdo jinej mě nenapadá) nebo podobný rob0ti.
Ale oni majú Psychostars nastarosť
Tyhle stats jsou vadny. Po 2 letech zadnej update, co by to opravil. Zrejme nezbyde nic nez nechat starej rank, co nema web.
Pokud teda nekdo nevi, jak to opravit. V logu je tahle chyba:
Can't use an undefined value as a HASH reference at stats/lib/PS/Player.pm line 960, <GEN2> line 1.
Zasekne se to vzdy nahodne u nejakyho logu a musim radek 960 zakomentovat, aby to proslo. Pak uz to zas jde. Stejnej problem mela i starsi verze psychostats pred rokem, kde byl starsi debian, starsi php, takze je snad vyloucena chyba mimo script.
Kotel daj starý rank to je naj....
Já bych tam nahodil hlstats, sice zatěžujou servery, ale když nebudou na serverech jako aim, fy atd.(kde nejsou moc k užitku)
tak by to mohli utáhnout na mín serverech ;-)
Já bych tam nahodil hlstats, sice zatěžujou servery, ale když nebudou na serverech jako aim, fy atd.(kde nejsou moc k užitku)
tak by to mohli utáhnout na mín serverech ;-)
Hodně lidí by si stěžovalo, že tam není rank a hodně lidí by přestalo hrát.
Hlstats se porad vyviji, takze po nejakem updatu mozna budou pouzitelne. V poslednich updatech se snazili snizit zatizeni. Porad ale zustava problem s body, kdy lepsi hrac nema sanci dostat se do top. To by se mozna dalo vyresit tim, ze kazdy mesic by se top10 hracum snizili body treba o 10%.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.