Zobrazit normální verzi : nove atrakcie na jail
deagle1981
16-08-16, 20:26
Sem píšte nápady na nové atrakcie na jailbreak ktore by sa daly urobit vo VHE (valve hammer editor) proste niečo čo nieje na žiadnej mape a ja to skusim zrealizovať na ďalšej mape ktoru budem robit.
Ps. Mna napadla myšlienka skonbinovat jail a de mapu dohromady hrala by sa mapa klasicky jail mod ale jeden z T by mal bombu ktoru by musel polozit v zbrojke niekomu sa to moze zdat ako šialený nápad ale je tu dosť jail serverov tak jeden by mohol byť timto výnimočný samozrejme mapu by trebalo na to urobit .
Ďakujem za vaše nápady a aspoň približny opis by som privítal.
znám jednu atrakci která se hrála na soe, ten kdo vyhodí bombu co nejdál, vyhrává (samozřejmě s nějakým měřítkem)
deagle1981
16-08-16, 20:44
znám jednu atrakci která se hrála na soe, ten kdo vyhodí bombu co nejdál, vyhrává (samozřejmě s nějakým měřítkem)
Nepoznám mapu daj mi cely nazov alebo link na stiahnutie
http://gamebanana.com/maps/download/167835
Zombie nákaza.Je to na jednom nejmenovaném portálu a je to celkem sranda.Prostě všichni T jsou zombie a musí nakazit ct.
Zombie nákaza.Je to na jednom nejmenovaném portálu a je to celkem sranda.Prostě všichni T jsou zombie a musí nakazit ct.
Ale to nieje atrakcia ale mód. :)
Horolezecká stěna jako na mapě jb_kingdome
vyhození zbraní do dálky ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Grakon2702
18-08-16, 00:13
Dát ban milancikovi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
vyhození zbraní do dálky ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ty si už fakt prijebaný alebo čo ? Chápeš že to všetko čo ty napíšeš je pičovina ? Mám ťa v ignore, ale tento príspevok som si zobraziť musel.. Ty si jebnutý normálne.
Ale to nieje atrakcia ale mód. :)
Ajo vůbec mě to nedošlo xD sorry :yay:
CokoladovyKarambit
23-08-16, 19:55
Velmi originální Ghosťo :gabe:
Více módů ve hře, např. furien. :)
deagle1981
31-08-16, 09:08
Atrakcie som chcel nie mody ja mod na mape neurobim iba atrakciu na mod treba urobit plugin to sa mi robit nechce nemam to kde skusat
Aha, no chtělo by to, ale myslím si, že na mapách jb_oasis, jb_snow, jb_cp_assis je atrakcí dostatečně, určitě víc map, vypsal jsem jen pár.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.