BonFire
17-08-16, 22:14
Zdravím, chtěl bych mírumilovně požádat o unban na vaše Servery kotelna, pokud by jste to zamítli tak mi dovolte alespoň jeden server prosím. Před asi 3 měsíci jsem dostal ban na serveru inferno only od adminky NIKOLETA, začal sem se s ní normálně bavit o tom, řekla mi že jsem mel Wallhack, taky měla demo, samozřejmě u mého prvního pokusu se mi unban nepodařil, protože ostatní admini si taky myslely že jsem měl wallhack. Poprosil bych o unban druhý krát, ikdyž jsem wallhack neměl a ani nebudu, cheatování sem začil dost krát, a vím že lidem to kazí zážitek ze hry, a já jím ho nechci kazit. Díky. Taky tu máte výpis ze hry:
AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 174593)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < PreFix^# >
[AMXBANS] Tvuj nick: corEEE
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:102853719
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:102853719
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 185.69.104.6
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 185.69.104.6
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < NIKOLETA >
[AMXBANS] Server: csko.cz | inferno only (de_inferno)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
PROSIM PŘEČTETĚ SI I TENTO TEXT!!!!!! : Pokud by jste mi nechtěli, nebo snad nemohli dát Unban na vaše servary, chtěl bych poprosit o unban alespoň na jednom z Deathrun serverů, kamarát tam hraje a stále mi píše ať si požádam o unban.. Prosím moc dejte mi alespoň unban na Deathrun serveru, i tak kdybych měl wh, nemám ho tam jako využít. Díky. Naschle, Přeju hezké zážitky z hry a hodně štestí!
C
AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 174593)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] autoid: neni
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < PreFix^# >
[AMXBANS] Tvuj nick: corEEE
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:102853719
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:102853719
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 185.69.104.6
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 185.69.104.6
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < NIKOLETA >
[AMXBANS] Server: csko.cz | inferno only (de_inferno)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
PROSIM PŘEČTETĚ SI I TENTO TEXT!!!!!! : Pokud by jste mi nechtěli, nebo snad nemohli dát Unban na vaše servary, chtěl bych poprosit o unban alespoň na jednom z Deathrun serverů, kamarát tam hraje a stále mi píše ať si požádam o unban.. Prosím moc dejte mi alespoň unban na Deathrun serveru, i tak kdybych měl wh, nemám ho tam jako využít. Díky. Naschle, Přeju hezké zážitky z hry a hodně štestí!
C