Zobrazit normální verzi : [ čakanie na admina ] Grab + Nadávky = Keyo
nadávky na hráče, grabnul Paní Evropanku jen tak a pak napsal "drž piču" a odešel.
Děkuji za pochopení, a prosím o potrestání :)
http://leteckaposta.cz/612664179
http://leteckaposta.cz/762316085
Majitel Hier
Co se týče stížnosti,tak jsem v tu dobu byl na Serveru a nepochopil jsem to. Rád bych slyšel vyjádření od tebe,Keyo. Evropanka se pouze zeptala "Keyo,jak je možný,že plaveš tak rychle?" Ty si s ní pak grabnul o zem,napsal si do chatu "drž pí*u" a odpojil ses.
Koukám že tady si každý musí něco dokazovat, tím že se udávají bany. Ono to možná není vidět z těch printscreenů ale 50% zásluhy má ta pí*a evropanka, co vyhrožovala banem. WTF? bambulka. Pls unban.
Koukám že tady si každý musí něco dokazovat, tím že se udávají bany. Ono to možná není vidět z těch printscreenů ale 50% zásluhy má ta pí*a evropanka, co vyhrožovala banem. WTF? bambulka. Pls unban.
Nič také ale nepísala. Nakoľko si ju urážal a za to si obdržal ban, tak ani toto čo si napísal, nemožno poňať ako objektívny dôkaz.
To jsem si to měl nahrát? Děláš si srandu? Zeptejte se té VIP pipky co tam kvákala.
To jsem si to měl nahrát? Děláš si srandu? Zeptejte se té VIP pipky co tam kvákala.
Pokiaľ to bolo tak, tak áno, mohol si ju nahrať. Bola by potrestaná. Avšak ako tak pozerám tvoju žiadosť o unban, tak myslím, že ty si bol hlavný vinník.
Ano Evropanka mi poslala ty screeny a já jsem to dal jsem. A nevím proč jí nadáváš.
Ano Evropanka mi poslala ty screeny a já jsem to dal jsem. A nevím proč jí nadáváš.
Hráč "tomajko" neměl na mysli to,co se dělo v tu danou dobu na JB,nýbrž dneska na BB,když dostal ban.
Vidím,že sis to Keyo už přečetl,tak prosím odpověz.
pepovi som to vysvetlil, tu nemam dovod nieco pisat... ak by napisala osoba, ktoru som urazil, kludne sa jej ospravedlnim.. ale nikto, kto ste tu pisal nieste v tom zapleteni takze je to na 2 veci
PaniEvropanka
19-08-16, 12:14
Keyo byla bych ráda kdyby jsi se omluvil, protože mě toto dost urazilo. (PS: Tu stížnost jsem dělala spolu s zkrewem)
Myslím si, že hráčka by si zaslúžila aspoň približné vysvetlenie situácie a prípadne aj naozaj seriózne ospravedlnenie.
Myslím si, že hráčka by si zaslúžila aspoň približné vysvetlenie situácie a prípadne aj naozaj seriózne ospravedlnenie.
KeYo má očividne u riti seriózne ospravedlnenie a pravdepodobne naďalej si stojí za svojím "plomiň".
Tady jde vidět jak se někteří admini chovají k hráčum...Admin udělá chybu a místo aby se mu omluvil a nějak mu to vysvětlil z jeho pohledu tak si to vyřídí s pepou...:)))
Tady jde vidět jak se někteří admini chovají k hráčum...Admin udělá chybu a místo aby se mu omluvil a nějak mu to vysvětlil z jeho pohledu tak si to vyřídí s pepou...:)))
To jo no. Hrozný burani ty admini. Být tebou, tak stáhnu žádost o práva, protože být v takovýmhle admin týmu to je nebetyčná ostuda.
poskodena osoba dostala PM.. cize sa to moze lock.. ostatni su tu len kvoli flame a aby dostali palčeky
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.