Zobrazit normální verzi : Ping na csko.cz
picapicapica
23-08-16, 13:23
Csko už hraju nějaký ten pátek :doge: , mám zakoupený steam. Problémy většinou řeším sám ale s tímhle si už dost lámu hlavu. :wall: Problém je v tom že na vašich serverech mám ping okolo 80-90 a často mě server kickuje za vysoký ping. Hra mi nelaguje, hraje se mi stejně jako s normálním pingem. Kdybych měl ping 90 doopravdy tak by se hra lagovala. Tento problém mám jen a pouze u vašich serverů, dejme tomu třeba na gamesites mám ping 30-40, dokonce i na estonskym nebo německym serveru se mi ping pohybuje okolo 40-50. Problém se týká čistě a jen serverů csko.cz, kde hraji rád. Hru jsem už zkoušel přeinstalovat-nepomohlo. Zkoušel jsem nonsteam, také nepomohlo výsledek všude stejný. Předem díky za odpověď.
Partizán snipah. :gabe:
zdravím nemáš internet od O2 ? Pokud ano je to právě tím.
Pokud O2, tak z O2 se na server napojuješ přes Španělsko a Francii. Možná kdybych doma udělal proxy a ty by ses připojoval přes ní, že by to bylo lepší.
Kotle tak ono se stím hrát dá taky mám O2 ping sice 50 ale pořád je to celkem okej.Spíš by mě zajímalo jak to myslí tím že mu hra nelaguje i při 90 pingu.Mě to vždycky na takovém pingu už celkem sekalo.
picapicapica
23-08-16, 15:20
Jo mám internet od o2, ale tento problém jsem nikdy neměl. Začalo to tak před měsícem, dřív sem měl ping okolo 40-50 a když to vyskočilo vejš tak to bylo nehratelný. Pak z ničeho nic mám ping 70-90 jenom na serverech csko.cz a hra je stejně hratelná jako předtím jak kdyby bylo špatně jen číslo pingu, sám to nechápu, jste takovej jedinej hratelnej českej server...
jop přesně ale takovej problém tu maj desítky jinech hráčů.Problém nastal cca před měsícem něco s tim dělaj kotel ti vysvětlí víc.
picapicapica
23-08-16, 18:42
Ok, budu čekat na odpověď. Díky moc všichni.
Zeptej se O2, proč tě spojujou přes Francii, když je k dispozici přímá linka na superhosting (tam je kotelna).
picapicapica
23-08-16, 19:58
Ok, zítra jim zavolám a napíšu sem co mi řekli, BTW. nepatří to sem, ale proč se na classiku neudělá mapvote, bavil jsem se o tom už s adminama. Jo třeba train je dobrá mapa, ale v momentu kdy na serveru neni moc lidí by jiná mapa podle mě přitáhla více lidí... zároveň je mapvote pro hráče přijatelnější.
Super že jim zavoláš nezapomen to sem napsat dost by mě zajímalo co na to řeknou.
Podle mě nebudou ani vědět, na co se ptáš :D
To je taky dost možný.A nebo na něj vybalej nějaký vysvětlení kterýmu ani on sám nebude rozumět a rázem z jeho samotného bude blbec :D .
Já vůbec nechápu proč si zařizovat net od O2? Vždyť to sou snad nejhorší zmr.. co znám :)
Já vůbec nechápu proč si zařizovat net od O2? Vždyť to sou snad nejhorší zmr.. co znám :)
Tak já je mám i jako mobilního operátora a na to zas tak hrozný nejsou :) jen ten net no.
Někde nemáš jinou možnost. Vlastní všechny pevný linky.
picapicapica
25-08-16, 17:30
No, na linku jsem se po pár hovorech ani nedsotal, došla mi trpělivost zkusil jsem to přes operátora na chatu kde potřebuje vědět vaší pevnou a údaje o zakladateli, uvidíme jestli se něco změnilo. Překvapilo mě že ví o co jde...
picapicapica
25-08-16, 17:33
Tak se mi dostalo této odpovědi: Dobrý den, cestu spojení kam a kudy se budete připojovat nikdo neovlivní. Ani my, a ani Vy. Toto je obchodní věc a řídí se nejlepší cenou na trhu. Nelze Vás nikam jinam přepojit. A po tom co jsem jim řekl že ten problém je čestvý tak mi napsali toto: Ne, nic. S tím ani Vy a ni my nic neuděláme. O žádných změnách v připojení zde nemáme žádné informace.
P A R Á D A O2, zkusím tam ještě později zavolat ale nevim jestli se něco změní.
Takže jsme namrdaní přátelé:(
Tak aspoň zvedni kick za ping, mě to soustavně vyhazuje....
Zas tak čerstvý to není. Problémy jsou už pár měsíců.
Bože.To je fakt hrůza jako.Jakto že nemůžou nikoho nikam přepojit ? omg o2 internet...
picapicapica
26-08-16, 11:46
Ale proč ten problém je jenom na csko.cz to spíš nechápu..
To se týká cca 10000 serverů, který jsou u superhostingu. Kdyby tam měl někdo jinej cs portál, tak to bude stejný.
picapicapica
27-08-16, 12:47
Aha aha, no co se dá dělat... díky za pomoc. Toto téma se může zavřít
Třeba s tim neco udelaj u o2.. i kdyz moc velkou nadeji tomu nedavam.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.