Zobrazit normální verzi : Zrušení mikrofónů na D2.
Zdravím. Nešlo by zakázat mikrofony? Většinou když hraju, tak tam nějací hráči stále mluví, vydávají divné zvuky do mikrofónu a podobně.
Myslím si, že by to bylo lepší. Tím randálem kazí hru ostatním.
Vím že existuje /mute, ale když je server plný a vy musíte hrát, tak asi určitě nebduete hledat jednoho šaška, který vám tam stále mluví do mikrofonu ne? :-)
killer-savage
02-09-16, 10:22
V nastaveniach ide vypnut hlas ve hre
Díky za info. Jsem nevěděl. :-)
Dost často tam mluvím taky, je to rychlejší způsob, jak sdělit týmu kde je drop, nebo se někdo nachází, takže mikrofony bych tam určitě nerušila. Jestli tam není admin a někdo je zneužívá, tak opravdu to mute. Možná by jedině mohl kotel nastavit, kdyby to šlo, aby bylo v nabídce i mute all.
Že to píše zrovna uřvaný malý kokot jako Berzox
Že to píše zrovna uřvaný malý kokot jako Berzox
NAzdar. Můžu se zeptat co jsem ti udělal? :-D
nie..
Ty tam ani nehraješ :D ...
btw proti
Na D2 sa to zíde. Skôr na takom BB je to zbytočné.
Na D2 sa to zíde. Skôr na takom BB je to zbytočné.
Na BB mě to zbytečné nepřijde.Když sem tam hrával tak mikrofon přišel v hod.Výborně se hodil na hledání spoluhráčů na stavění v kempu a domlouvání se co a jak postavit.Než by jsi to napsal tak by skončila doba stavění.
Na BB mě to zbytečné nepřijde.Když sem tam hrával tak mikrofon přišel v hod.Výborně se hodil na hledání spoluhráčů na stavění v kempu a domlouvání se co a jak postavit.Než by jsi to napsal tak by skončila doba stavění.
Takto hľadanie nezvykne fungovať. Hráči využívajú chat. Čo a ako postaviť je asi zbytočné hovoriť cez mic, ak niekto nevie stavať napríklad ladder, tak zbytočne mu druhý bude do toho hovoriť. Respektívne, nestihnú to.
Tiež som sa stretol s podobným prípadom ale aby sa museli zrušiť mik. si nemyslím viem že to je otravne no podla mňa si čas na nejaké blekajúce dieťa nájdeš tých 30 sekund max 1 min ta nezabije ak si to pomutuješ,pochop že mikrofon na D2 je potrebný bez neho by si vela veci nevedel a ak máš fajn team tak si viete pekne poradiť ale súhlasím s britny že by sa mohlo zaviesť all mute ak človek nechce počúvať tak nech nepočúva .
Zdravím. Nešlo by zakázat mikrofony? Většinou když hraju, tak tam nějací hráči stále mluví, vydávají divné zvuky do mikrofónu a podobně.
Myslím si, že by to bylo lepší. Tím randálem kazí hru ostatním.
Vím že existuje /mute, ale když je server plný a vy musíte hrát, tak asi určitě nebduete hledat jednoho šaška, který vám tam stále mluví do mikrofonu ne? :-)
Proč by se měli omezit mikrofony na d2... Tak si vypni hlas ve hře viz. killer-savage.¨
RedCure
Proč by se měli omezit mikrofony na d2... Tak si vypni hlas ve hře viz. killer-savage.¨
RedCure
Prosímtě.
NEVYJADŘUJ.
SE.
KE.
STARÝM.
UŽ.
DÁVNO.
ZAPADLÝM.
TÉMATŮM.
Idiot..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.