Zobrazit normální verzi : bartixx
Vypis z konzole:
Hráč rsk
Typ banu SteamID
SteamID STEAM_0:1:77536251
IP adresa 79.127.242.223
Udělen 24-08-2016 - 12:16
DĂ©lka BANu TrvalĂ˝
Vypršà nepoužito.
DĹŻvod [zakaz k CT] Nezaslouzis hrat za CT
BAN dal Admin Koprakek (Koprakek)
BAN dal Server csko.cz | Jailbreak 6
Poznamka:
Cau Koprakek :D dostanu unban taky ? myslel sem , ze nebudu muset zakladat novy formular ale ze se to resi hromadne u shadyho :)))
Dle mého si to zrovna ty, nezasloužíš, a to díky neustálému obcházení, zesměšňování, dělání bordelu a já ještě nevím čeho všeho... tohle to přesáhlo všechny meze, si myslíš že když si obejdeš nejméně 5x ban, a stále pokračuješ v tom, v čem jsi začínal že ti tohle prodejte? To se na mě nezlob, ale ne. Ty z nás uděláš blbce, a ještě si vyjdeš jak největší šéf? Kdo myslíš že je na tohle chování zvědavý
Ode mě UB nečekej, v žádném případě, a tvé nadávky v chatboxu si taky nechej pro někoho jiného.
E2: Tohle si taky nechej pro někoho jiného. -
Detaily banu
Hráč
Koprakek je zkurvysyn
Dle mého si to zrovna ty, nezasloužíš, a to díky neustálému obcházení, zesměšňování, dělání bordelu a já ještě nevím čeho všeho... tohle to přesáhlo všechny meze, si myslíš že když si obejdeš nejméně 5x ban, a stále pokračuješ v tom, v čem jsi začínal že ti tohle prodejte? To se na mě nezlob, ale ne. Ty z nás uděláš blbce, a ještě si vyjdeš jak největší šéf? Kdo myslíš že je na tohle chování zvědavý
Ode mě UB nečekej, v žádném případě, a tvé nadávky v chatboxu si taky nechej pro někoho jiného.
E2: Tohle si taky nechej pro někoho jiného. -
Detaily banu
Hráč
Koprakek je zkurvysyn
Tome, obešel sem ban uplně stejně krát jak Slim a nepsal sem koprakek je zkurvysyn ale pouze sem si takvý nick asi na 10 sekund protože celý server ve 3 ráno se o tobě bavil, nic pozitivniho tak sem využil situace a pouze pro zabavu sem si dal ten nick:D . A ty, špion si na to dáš pozor a sleduješ každý muj krok aji blbých 10sekund ve 3 ráno ale je mi to jedno :D:D čekám na vyjadření adminů, nezdá se mi to fér ale jak sem řekl je mi to jedno :_D
Zda-li ti to je jedno, tak není co řešit... ať bude výsledek jaký koliv , je to prostě jedno..
To snad ví asi půlka Kotelny že jsem špion co si vše zjistí, takže s tím by ses měl smířit hned :shifty:
No jasný, počkáme na ostatní adminy, dle nich se uvidí, ale to už znáš.
Urážky admin teamu nebudou tolerovány. Jakákoli provokace může být tvrdě trestána. (Né nadarmo je to v pravidlách.)
ještě jedna věc :D. když se ti nejmeně 3 hráči stěžují na serveru a ty jim po 5minutách napíšeš "jsem povinen odpovědět ? nejsem !" jako jediný admin na serveru tak jako dobre no. :D
Urážky admin teamu nebudou tolerovány. Jakákoli provokace může být tvrdě trestána. (Né nadarmo je to v pravidlách.)
awesome, já byl potrestán 30 denním bannem ktery stale trvá ale ted řeším něco jinýho :) permu k ct :)
Pokiaľ je jasné, že robil bordel, tak som určite proti UB. A ešte keď sa k tomu zachoval egoisticky, tak by som to tu lockol a ignoroval ho.
Pekne, este tím trom čo si žiadali o ub a bude to ok.
Jailbreak 6
24-08-2016 02:51:35
STEAM_0:1:77536251
79.127.242.223
KoprakekoviVoniNozky (http://banlist.csko.cz/admin/add_ban.php?player_nick=KoprakekoviVoniNozky&player_id=STEAM_0:1:77536251&player_ip=79.127.242.223&server_port=27094)
R!sK [zmenil nick na]: KoprakekoviVoniNozky
Jailbreak 6
24-08-2016 02:50:17
79.127.242.223
KoprakekIsLove (http://banlist.csko.cz/admin/add_ban.php?player_nick=KoprakekIsLove&player_id=STEAM_0:1:77536251&player_ip=79.127.242.223&server_port=27094)
R!sK [zmenil nick na]: KoprakekIsLove
Jailbreak 6
24-08-2016 02:49:15
79.127.242.223
Koprakek je zkurvysyn (http://banlist.csko.cz/admin/add_ban.php?player_nick=Koprakek%20je%20zkurvysyn&player_id=STEAM_0:1:77536251&player_ip=79.127.242.223&server_port=27094)
R!sK [zmenil nick na]: Koprakek je zkurvysyn
+ obchadzanie, keď máš niečo proti adminovi rieš to niekde s ním nie v hre lebo ptm to dopadne tak ako to dopadlo, máš to len k CT, proti UB
Dělal blbosti,ale dal bych mu ještě šanci. Sice to obcházení tomu moc nepřidává,ale i tak. Jsem za zkrácení (dal bych mu delší ban,než má ban na JB Servery,třeba 2 měsíce). Toť můj názor.
btw. podíval jsem se ze zajímavosti na chatlog,sklidni to trochu.
E: Rychle jsem projel demíčka,za které si dostal ban. Ban bych ti nechal aspoň na 4 měsíce za to,co si tam předváděl.
anakin_pok
02-09-16, 22:25
proti UB
Pokiaľ je jasné, že robil bordel, tak som určite proti UB. A ešte keď sa k tomu zachoval egoisticky, tak by som to tu lockol a ignoroval ho.
prosím ťa angel, pokial je jasne že robil bordel tak jsi pro permu k CT ? ja tady celou dobu čtu o tom jak nadávám koprakekovi ale nežádám o unban ktery jsem dostal od byznyse za ten nick ale za tu permu co řešil aj shady wtf.. :D když někdo vyprovokuje hrače a pak zapne demo tak perma k ct ? :D
Má tam jediný zákaz, kupodivu ode mě :D Jestli je nějak vulgární, tak at má ban za vulgaritu, pokud dostal permu za to co Slim, tak jsem též za zkrácení, aji když obcházel.
Má tam jediný zákaz, kupodivu ode mě :D Jestli je nějak vulgární, tak at má ban za vulgaritu, pokud dostal permu za to co Slim, tak jsem též za zkrácení, aji když obcházel.
A my tady jsme pro srandu králíkům ? Že je v normě obcházet zákaz k ct a až mu dojdou učty v pohodě požádá o UB a ještě mu to prochází ? Mě osobně to příjde jako špatný nápad.
6 Lidí proti UB takže to můžu zavřit.
E:/ Dal jsem permu k CT hráčovi téměř bez rejstříku a o UB nebylo ani slovo a žije do teď,ale když je taddy známá tvář několik lidí to okamžitě zaskočí.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.