Zobrazit normální verzi : Perma VIP
Rad bi som si kupil VIP ale na mesiac ci na rok mi je to zbitocne keby bolo Permanentne VIP kludne si priplatim :)... nechce sa mi kazdi rok kupovat nove VIP...
Navrhujem.. ked VIP na rok je cca 7€ tak perma VIP bi mohlo stat tak 20-25€ ale to nezalezi na mne :D
proti, permu můžeš mít klidně i na 40 let dopředu a zaplatil by jsi jen 20-25 E
na rok jak jsi psal by to bylo cca 7 E .... pokud dobře počítám tak by jsi si koupil VIP na 4 roky dopředu, ale takhle kdyby jsi si koupil permu za cenu 4 let a mohli by jsi ji mít 4 a více let.....
návrh pěkný ale dal bych to určitě za víc...
Zbytečné, však ti to kupování a aktivování zabere max 2 minuty, co se ti na tom nechce, proti.
Buráku dávat celou cenu nechce :D
Já Vám klidně permu dám. :shifty:
Teoreticky nikdo neví, jak bude dlouho kotelna fungovat, ale toto by se mu 100% nevyplatilo. Uvažovat by se dalo pouze na jednotlivé servery a tím nemyslím celý aim, ale oddělit i D2only sekci, GG, DM apod + teda zbytek serverů jako je furien, JB, zombie, knife.. Možná to je něco podobné jak má GS, ale určitě Permanentní VIP na celou kotelnu je nesmysl.
Já Vám klidně permu dám. :shifty:
ale ban ne? D: :doge:
Určite to nepridávať, súhlasím s Britny. Keď Kotolňa prestane fungovať tak kotel by mal mnoho požiadavok o vrátenie peňazí, a podobne :)
Kotelna nepřestane fungovat...
Kotelna nepřestane fungovat...
Tá už dávno prestala fungovať
tož co tu teda děláš když nefunguje ? :P
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.