Zobrazit normální verzi : Pridanie Micu
Ahojte ! Nemohol by som sa spýtať či by sa na furien mód nemohol pridať mic ?
Najlepšie by bolo keby ich mali admini aby zbytočne nemuseli písať hráčom do chatu "nekempite , nenadávajte,..."
Plně souhlasím, ale jen pro adminy bych to nedával, buď jako VIP výhodu nebo pro všechny.
Plně souhlasím, ale jen pro adminy bych to nedával, buď jako VIP výhodu nebo pro všechny.
s týmto súhlasím aj ja
bol raz jeden král
07-09-16, 23:02
Taky jsem to chtěl navrhnout, snad by to pomohlo oživit tento mód. Mikrofony by se dali adminum a pár hráčům. Mohlo by to pomoci i při neustálém kempeni hráčů a nebo začínajícím kteří nevědí co mají dělat.
Vypadá to jako super nápad , mohlo by to furien zas o něco oživit , nevim jak u hráčů by se to zneužívalo, ale na zkoušku by se to mohlo zkusit , i adminum by to ulehčilo práci. Určitě jsem PRO
porozmýšlal som nad tým a musím byť proti.. je to blbosť jak grab na furiene xd
Proti... Admini to stejně nebudou využívat, navíc to dost narušuje hru a málokdo zná příkaz /mute.
I když to dělám nerad souhlas s Tečkounem
Mohlo by se to alespoň přidat pro adminy , aby jsme mohli upozorňovat na kemp přes voice, nepřipadá mi to jako velký problém na zkoušku .
souhlas Kokere hráči by to zneužívaly a už by se to vážně nedalo
Upřímně... občas by se to přitom Furienu hodilo si tam pokecat, ale jelikož by to 70% hráčů zneužívalo, tak to ani podle mě nemá cenu, s jediným co souhlasím je ten mikrofon povolit pouze pro adminy, ale jinak zbytečnost :) Nedá se to nonstop hlídat... :)
Killer Bee
29-10-16, 12:47
Proti.
Ti co hrajou furieny aby měli co nejlepší K/D tak většinou jsou závislý na sluchu (osobně já nevím jak ostatní) za CT slyšíš kde třeba nějaký T skočil zrovna kde se střílelo apod. za furieny máš radar ale i tak potřebuješ slyšet. Mikrofon by akorát překážel.Je to zbytečnost.
Proti.
Ti co hrajou furieny aby měli co nejlepší K/D tak většinou jsou závislý na sluchu (osobně já nevím jak ostatní) za CT slyšíš kde třeba nějaký T skočil zrovna kde se střílelo apod. za furieny máš radar ale i tak potřebuješ slyšet. Mikrofon by akorát překážel.Je to zbytečnost.
LoL? Věčně volávám na Ts/Skype, poslouchám písničky a nijak mi to v hraní nepřekáží. Nevím jak se jmenuješ ve hře, a jestli si nějaké skóréčka dáváš, ale tohle je blbost :-)
Ale tam nejde o popovídání, spíš když budou kempit nějací "ultra zkušení" hráči tak po nich výchovně zařvat a oni odejdou, nebo domluvit se s awpckarem na krytí atd... Jde o ZKOUŠKU nikdo neví jak by se ti hráči chovali kdyby tam ten mic. byl. Hned v tom všichni vidí spam výklady na 3 hodiny a já nevím co vše.
Killer Bee
30-10-16, 01:46
Delší dobu jsem tu nebyl takže jsi mě asi vidět ani nemohl. Nějaké skoréčka si dám když mám náladu a jde mi to. A + představit si že bych si na furienech pořad mutoval hráče kteří si mezi sebou povídají ... nope. Hold když už si chceš s někým popovídat jak píšeš Ts/Skype na to máš. Takže je zbytečnost přidávat mikrák na Furieny.
Dobre kedže veľa ľudí si myslí ,že pre hráčov je to zbytočnosť . Aký máte názor na adminov, že by sa im pridali mikrofóny ?
A myslíš, ze by to aj nejaký admin využíval? Ked tam skoro žiadny nehrá.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.