Zobrazit normální verzi : DaviiidKm --> Giussepe
Vypis z konzole:
ProsĂm o zrušenĂ banu na Jaibreak 6
uĹľ se to nebude opakovat chci si zahrát dÄ›kuji :) *Melounek* děkuji
Poznamka:
Detaily banu
Hráč
*Melounek*
Typ banu
IP adresa
SteamID
VALVE_0:0:1141570045
IP adresa
213.195.234.15
Udělen
22-09-2016 - 18:14
Délka BANu
4320 minut
Vyprší
25-09-2016 - 18:14 (0 měsíců 0 týdnů 2 dny 21 hodin 53 minut ještě zbývá )
Důvod
urazeni rodiny
BAN dal Admin
Giussepe (Giussepe)
BAN dal Server
csko.cz | Jailbreak 6 (jb_snow)
obvykle za urážení rodiny dávám týden.
3 dny jsem ti dal jen proto, že do jisté míry mám na tom vinu i já tím, že jsem tě vyprovokoval. Ale reagovat na slovo "nub" tím, že budeš dělat velký ramena, a urážet mojí rodinu, to je opravdu neadekvátní a ban je na místě. Zvlášť když si mě nazval malým 13-letým děckem, byl jsi arogantní a po udělení banu ses opětovně pojil na server a svým škemráním o unban ses jako 13-leté děcko choval ty.
Hele jako sorry ale já nejsem takový ten 13 letý kid co si nechá srát na hlavu :) víš ? tak tě prosím o zrušení děkuji
taky se ti omlouvám byl jsem naštvaný :)
neměl si ani důvod to psát :) anebo jestlis i mysláš že si Admin a mužeš si dělat co chceš tak to ok no (y) taky to byla urážka tak tě prosím o zrušení děkuji :)
důvod nemám, když píšu grifinovi, že je slabý.
Ty si byl směšně zabit, když si dělal vzpouru. Takže důvod jsem měl. Zato tebe neopravňuje nic, abys mi urážel rodinu.
Vůbec, nevím o čem se tady ještě bavíte, já bych ti dal víc jak tři dny a za to tvý "plakání" že prosíš aby tě odbanoval (CHL tím máš uplně zaspamovanej), takže proti UB.
CHL: http://csko.cz/chatlog/show?from=22-09-2016&to=23-09-2016&server=1&nick=&sid=VALVE_0%3A0%3A1141570045&ip=&text=&submit_=Hledat&do=findForm-submit
Nakladana Okurka
23-09-16, 10:47
Proti UB
Rozhodně žádnej UB!!!! Nevím co se stalo před tím než sem tam došel ale po mém příchodu si tam neustále spamoval a prosím o UB i když ti bylo řečeno že žádost máš dat na fórum.A po banu si se neustále prihlasoval a spamoval dokud tě to nekoplo.Spíš bych byl pro prodloužení banu!
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.