Zobrazit normální verzi : qvsaa.
Vypis z konzole:
Hráč qvsaa-
Typ banu SteamID
SteamID STEAM_0:0:408433
IP adresa 85.237.229.120
Udělen 16-08-2016 - 11:50
Délka BANu Trvalý
Vyprší nepoužito.
Důvod [zakaz k CT] Porusovani pravidel
BAN dal Admin :_Koprakek_: (Koprakek)
BAN dal Server csko.cz | Jailbreak 6 (jb_oasis)
Poznamka:
Dobry vecer, z chyby som sa poucil a viackrat to opakovat nebudem. Prepac koprakek za to spravanie na servery. O permu som ziadal sam, takze bolo by spravodlive mi dat unban. Koprakek mi pisal ze mam pockat mesiac, pockal som tak to skusim. Dakujem za vsetky odpovede.
Nevim jak ostatní , ale ja bych pro UB byl nebo minimálně pro zkráceni.
Ďakujem za vyjadrenie. Mohol by som požiadať o vyjadrenie banujúceho admina ? Ďakujem.
Ja si myslím, že ešte na to nie je vhodná situácia. Závisí to však od Kopríka ako sa rozhodne.
Prečo by nemala byť ? Zmenil som sa a žiadny ban som už dlhšiu dobu nedostal.
Nakladana Okurka
29-09-16, 20:03
Ja jsem pro UB pod podmínkou jakou měl Kubelas, jeden prohřešek a bez možnosti UB perma.
Túto podmienku mám, ale tento ban bol na vlastnú žiadosť + hodenie zbrane Tčku, z chyby som sa poučil a viackrát to opakovať nebudem. Ďakujem okurka za vyjadrenie.
Daj mi unban a potom mi das permu ked nieco zle spravim dobre?
Asi víš, kdo to napsal :) jinak souhlasím s Okurkou.
Písal som to ja sa mi zdá že v starej žiadosti o ub, s touto podmienkou súhlasím, keďže mám podmienku aj od Hella ktorá stále platí ohľadom správania na serveroch (chatlog, atp). Ďakujem za vyjadrenia.
V téhle žádosti jsi dělal s prominutím téměř tupého člověka,, UB zatím v nejbližší době nečekej, souhlasím se Samčíkem, ještě není pravá chvíle na to ti to udělit.
http://csko.cz/forum/showthread.php?50731-qvsaa
Ak si dobre pamätám, písal si mi v ten deň keď som dostal ub (možno trošku neskor) že mám počkať mesiac a potom požiadať, tak som to skúsil, dosť adminov súhlasí s unbanom, nebolo by možné mi dať unban pod tou podmienkou ktorú tú spomínaju všetci admini ? Svoj trest som si odpykal ešte dlhší než by som dostal za hodenie zbrane tčku.
//Keď tak žiadam aspoň o skrátenie na 2mesiace.
Nejspíš si mě pleteš, protože tobě a ani těm ostatním ( Daxer,Chosen a spol s.r.o.) bych tuhle větu nikdy nenapsal.
Jenže je to jen názor adminů, poslední slovo by tady měl mít banujicí admin, což jsem v tomhle případě bohužel? já. A já jsem řekl, že není ještě správná příležitost, viz Samčo.
Neskrátil by si mi to aspoň ?
Ban mám presne 43dní, čo je dosť dlhá doba :)
Nakladana Okurka
29-09-16, 21:04
Pro tebe ale nikdy správná příležitost nebude, takže to je asi bez šance. Každopádně ať je to jak je, můžeš si za to qvsaa sám.
Qvsaa: to "Pro tebe" bylo pro Koprakeka
aha dobre myslel som si ze to je na mna
Vzhledem k tomu, že mi stále píšeš, aby sem zhubla a že jsem tučná, tak když mi ukážeš jedinou mou fotku, na které jsem tučná, tak ti zařídím UB :gabe:
Dobre, počkaj 2hodinky
Jj ale musí být opravdu má a originální neupravená fotka, tak hledej :doge:
Dobre, počkaj 2hodinky
//nejdem robiť pičoviny :D normalne žiadam o ub :)
Spise to delas neustale, prispevek za prispevkem.. Za Tvoje bany si muzes jen ty sam, kdybys porad zbytecne nevyrypoval, nemusel bys mit uz 10x zadost o ub.. Zrejme tedy nebude chyba v adminech, tak se trochu zamysli sam nad sebou a podle toho se i chovej (povest je casto vecna).
Čo robím neustále ? :D Pozri si moje príspevky, vyjadrujem sa tam k názorom adminov. ;) Viem že za svoje bany si môžem sám, ale tento ban bol z veľkej časti na vlastnú žiadosť, keby ma koprakek banuje za to čo som spravil tak mi môže dať maximálne týždeň. ;)
Nezabúdajme, že to je len hra.
A ak chce dotyčný hrať s tým, že nebude robiť problémy tak mu v tom nemusíme brániť.
UB.
Hodně otravný a "neposlušný" hráč. No já bych mu dal další šanci. Souhlasím s pikiim.
No taky koukám na jeho banlist, jestli nemá někde více banů na jiných účtech, tak vlastně dostal jen 2 zákazy k CT a druhý na vlastní žádost + tento je 3 a už je perma. Což podle mě permu mají dostávat zvláštní případy, jako dítě bez zubů, které ani za ten rok nevyroste, než se mu ten ban smaže. Jestli by byl natolik problémový u CT, měl jich mít víc na permu. Už ju má měsíc, takže bych byla pro UB. Pokud se však chová nevhodně, tak s tím nemá mít zákaz k CT nic společné, ale má se mu dávat ban za chování. Takže proč má kopr tu permu? Krom toho že ti to řekl a hodil zbran vězni.
Dôvod je ten pretože som bol u ct a chcel som permu, tak som hodil tčku zbraň a koprakek mi dal permu. ďakujem za vyjadrenia.
Viem že ub nedostanem, Koprakek si pôjde stále za svojim, a túto žiadosť nechá zapadnúť, ako niektoré ostatné.
Viem že ub nedostanem, Koprakek si pôjde stále za svojim, a túto žiadosť nechá zapadnúť, ako niektoré ostatné.
Dej mi 3 příklady.
Vela mojich ziadosti si nechal zapadnut. Cakam na koncove vyjadrenie :)
Inak, tu máš tie príklady.
1 priklad (http://csko.cz/forum/showthread.php?47710-situace-k-posouzen%ED-deagle1981-gt-Koprakek)
2 priklad (http://csko.cz/forum/showthread.php?51294-%26%23269%3Bek%E1n%ED-na-admina-Chosen1-gt-Koprakek)
Matematika ti určitě šla, jak tak vidím, mé rozhodnutí jsem napsal spolu se Samčíkem, ještě není vhodná doba.
Pre teba vhodná doba nebude nikdy, tak ako napísal Okurka. Väčšina adminov súhlasi s unbanom, a ty si stále musíš ísť svoje. :)
Tak si to zhrnieme,
Tu je môj prvý ban k ct (http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bhid=154466) a další je tento (http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=193662) od Koprakeka, čiže nevidim dôvod prečo mám mať permu k CT keď aj táto perma bola z vlastnej žiadosti. Píšeš že neni vhodná doba ale pri tebe nikdy vhodná doba nebude, hore som ti dal príklady ako si sa vysral na tie ostatné žiadosti a to chceš spraviť aj s mojou. Veľmi dobre vieš že ten ban je z veľkej časti na vlastnú žiadosť, ale ty mi ten unban nevieš dať. Aha som zabudol ty si ten Koprakek čo prišiel, a začalo sa banovať všetko. Viem že to lockneš a viac sa to už riešiť nebude, proste sa to "len tak" stratí. ;)
Refreshh.. Ziadam o vyjadrenie niekoho vacsieho ..
Nakladana Okurka
03-10-16, 20:48
Někdo vyšší je už jen Kotel. Jestli se banujici admin rozhodl, že teď ještě prostě ne, tak tohle ti uškodí do tvé případné budoucí zadosti o UB. Měl by jsi to asi respektovat a počkat.
Tak lock. Skúsim o mesiac.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.