Zobrazit normální verzi : mini-liga
deagle1981
01-10-16, 07:24
Dobrý den,
Chtěl bych udělat "mini-ligu" pro S hráče i NS hráče. S Hráči a NS hráči by hráli zvlášť. Podmínka je, aby byla účast alespoň 16ti hráčů.
Jak ve skupině S, tak i v NS hraje každý hráč s každým.
Hráči mají povinnost točit demo až do konce ligy.
Hráč je povinen udělat na konci zápasu screenshot svého skóre.
V případě, že bude v zápase skóre 7:7, hraje se na 2 vítězné.
Body: Výhra = 3body Remíza = 1bod Prohra = 0bodů.
Rozdělení zápasů nechám na hráčích, aby to vyhovovalo jejich harmonogramu.
V této "mini-lize" se bude hrát AIM s AK47 a M4.
Ceny:
NS hráči:
1.místo Steam CS-1.6 + VIP na jeden rok
2.místo VIP na půl roku
3.místo na 3 měsíce
S hráči:
1.místo CS:GO + VIP na jeden rok
2.místo VIP na půl roku
3.místo VIP na 3 měsíce
Poprosil bych Kotla, jestli by nemohl obstarat VIP, já bych obstaral hry.
A také bych požádal dobrovolné adminy/ky, kteří by při protestu prohlédli dema.
Děkuji za přečtení a případné vyjádření.
Preložila a upravila MrtvaPrincezna
deagle1981
01-10-16, 18:39
Môžte sem písať komentáre kto by mal záujem hrať či sa oplatí tomu venovať čas dik .
ja by mal zaujem si zahrat
Maaaaaaaaaaja
01-10-16, 21:44
Můžu se zeptat, co vo go ? :D Protože z toho, co jsi tu napsal, jsem nepochopil skoro nic.
1) V této "mini-lize" se bude hrát AIM s AK47 a M4. -> Tohle má znamenat 1v1 aim liga ? A pouze mapy, kde je AK47/M4 ?
2) V případě, že bude v zápase skóre 7:7, hraje se na 2 vítězné. -> 7:7 ?? Herní systém opět nepochopen z mé strany.
3) Body: Výhra = 3body Remíza = 1bod Prohra = 0bodů. -> V případě vyrovnaného skóre píšeš, že se hraje dále, takže remíza je vůbec možná ? :D
Děkuji za objasnění.
deagle1981
02-10-16, 08:58
Ano 1 on 1 a ano mapa kde je ak aj m4 napr. bono
Ak bude 7:7 hraju sa ešte dva kola čiže bud skončí 9:7 alebo remiza 8:8
proč se nebude hrát MR15?
deagle1981
02-10-16, 09:03
Ja neviem aky tu je plugin na rezervacke preto to je tu tato tema aby som to vedel pripravyt
To bude organizace za vsechny prachy ..
deagle1981
02-10-16, 09:56
To bude organizace za vsechny prachy ..
Toto mam najradšej mudrovať vie každý ale žeby niekto s niecim prisiel to nie vy len mate aktivitu jak chcete chcete prava a potom to mate uplne hlboko v piči poniektory mozte lock toto tu nema zmysel niečo začínať ked tu namiesto pomoci este budu jebat do cloveka LOCK
Nakladana Okurka
02-10-16, 12:32
Nápad je to dobrý, doporučil bych ti to probrat s ochotnyma a zkušenýma adminama, aby ses do toho nepouštěl sám.
Podle mě blbost, bude v tom akorát zmatek. Já jsem proti.
deagle1981
02-10-16, 20:31
Podle mě blbost, bude v tom akorát zmatek. Já jsem proti.
tak asi to nebudem robiť ked ty si proti čo už nooo :taunt:
klidně pro, jenom když budeš mít nějakýho admina, který ti s tím pomůže.
deagle1981
03-10-16, 15:03
To akože budeš mít několik rezervací or :wat: ? ._.
ved tu su rezervačky ak si dohodnete zapas odohrate a pošlete sceen zo skore a tam to do tabulky už som našiel jednoduchy system
Skúsme urobiť 5v5 ligu v normálnych mapách (dust2, mirage, inferno, nuke, cbble atď..) predsa len je veľa "klanov" ktoré nič nerobia, tak by si aspoň zahrali "Kotelňácku ligu v cs 1.6" :D
E: +dal by som to tak ako je to v GO, kto dá prvý 16 kôl vyhráva, remíza je platný výsledok, po 15 kolách by sa vymenili strany.
deagle1981
03-10-16, 19:26
Skúsme urobiť 5v5 ligu v normálnych mapách (dust2, mirage, inferno, nuke, cbble atď..) predsa len je veľa "klanov" ktoré nič nerobia, tak by si aspoň zahrali "Kotelňácku ligu v cs 1.6" :D
E: +dal by som to tak ako je to v GO, kto dá prvý 16 kôl vyhráva, remíza je platný výsledok, po 15 kolách by sa vymenili strany.
Nieje problem kupis tolko hier ?
Máš 5x GO, 5x 1.6.. Nakúpiš cez zľavy za polovicu.. Niečo by som možno pomohol :D
Nieje problem kupis tolko hier ?
Nemusí byť zato výhra ;) Nemyslím si že to hrajú všetci len preto aby vyhrali tá výhra je len také plus :yay:
Nemusí byť zato výhra ;) Nemyslím si že to hrajú všetci len preto aby vyhrali tá výhra je len také plus :yay:
True story bro, si myslím že vip by aj stačilo :D
Určite to skóre daj na 15-16 víťazných kôl. Ak nechceš na toľko veľa, tak aspoň 10. Hneď to bude efektnejšie. :-)
Napad to nieje zlý
E:chce to viac domyslieť ..
deagle1981
03-10-16, 21:21
Tak moze s hrat do 16 ale ak bude 15:15 je remiza ze max 30 kol tak to bude lepsie tak 16:14 a koniec alebo 15:15 a konec
Nechci ti do toho kecat, s těmi "klany" máš pravdu. Ale co když někdo ( jako já ) nemá klan ani ho hledat nechce? Chce jít pouze 1v1? :-)
Ja som pro.
Kľudne by som ti pomohol :) ale skúsil by som to na 5v5 ligu na viac dni... Ale aj to tvoje je dobrý nápad takze by dátovom dalo spraviť na 1v1 aim kludne... Ak chceš tak pomôžem :)
E:
Nechci ti do toho kecat, s těmi "klany" máš pravdu. Ale co když někdo ( jako já ) nemá klan ani ho hledat nechce? Chce jít pouze 1v1? :-)
Kludne by sa dalo spraviť aj 5v5 aj 1v1 zaroven... A hráč môže hrať aj 5v5 aj 1v1 len to musí odohrať :) dalo by sa to spraviť :)
E2: zajtra to skúsim dat do nejakej formy ako by to mohlo byt :)
Ja som pro.
Kľudne by som ti pomohol :) ale skúsil by som to na 5v5 ligu na viac dni... Ale aj to tvoje je dobrý nápad takze by dátovom dalo spraviť na 1v1 aim kludne... Ak chceš tak pomôžem :)
E:
Kludne by sa dalo spraviť aj 5v5 aj 1v1 zaroven... A hráč môže hrať aj 5v5 aj 1v1 len to musí odohrať :) dalo by sa to spraviť :)
E2: zajtra to skúsim dat do nejakej formy ako by to mohlo byt :)
Tiež nemám problém so zapojením sa do organizácie
No ako som sľúbil, napíšem sem ako by to teoreticky mohlo vyzerať :) .
S prihliadnutím na všetkých pracujúcich aj nepracujúcich a takých čo nemajú stále čas... :D
Mini-liga 1v1
Hralo by sa AK alebo M4... to by sa hráči dohodli alebo by si dali knife o mapu.
Hralo by sa štýlom každý s každým.
Každý zápas by sa dohodli dvaja hráči ktorý proti sebe majú hrať na nejaký dátum a čas + by si hodili IP serveru, hrali by klasicky do 16 kde 15:15 by bol platný výsledok a bola by to tým pádom remíza.
Hralo by sa od určitého dátumu po nejaký ďalší, ktorý bude určený a v tomto čase sa celá "mini-liga" odohrá.
Téma na connecty, demá, screeny, výsledky a sťažnosti - budú vytvorené zvlášť aby sa to nemýlilo.
Bodový systém - ako som aj hore naznačil :
výhra - 3 body
remíza (15:15 platný výsledok, ďalej sa nepokračuje) - 1 bod
prehra - 0 bodov
Aby bolo prehľadnejšie kto s kým hrá, tak každý hráč dostane číslo a všetky zápasy budú v danej téme. K zápasom sa následne pripíše výsledok a do tabuľky ktorá bude vytvorená s menami alebo číslami hráčov sa zapíšu body, aby každý vedel ako na tom je.
V prípade 16 hráčov budú postupovať 8 hráči s najlepším počtom bodov. V prípade rovnakých počtov bodov bude rozhodovať scóre. Potom by nasledovali skupiny. Do každej skupiny 4 hráči, kde by každý znova hral s každým a postupovali by 4 hráči. V tejto chvíli by sa postupovalo už podľa pavúka na systém BO3 (best of 3 maps) - čiže hráč musí vyhrať 2 mapy aby postúpil ďalej.
Finále by sa hralo na BO5 - hráč aby vyhral, musí vyhrať 3 mapy, ak hráči nebudú mať čas, môže sa finále rozdeliť na viacero dní.
Pri veľkom počte hráčov ktorý budú mať steam a nonsteam by sa to dalo rozdeliť na Steam skupinu, kde by bol 1 víťaz a na NonSteam skupinu kde by bol taktiež jeden víťaz, ale myslím, že sa toľko NS a S hráčom zvlášť nenájde.
Tu by bolo potrebné mať 3-5 adminov, v podstate len na finále a o 3. miesto a na pozeranie dém v prípade sťažností.
5v5 mini-liga
Hralo by sa klasickým štýlom ako nejaká liga/gather/mix až na výnimku, že by remíza platila a bola platným výsledkom. čiže by sa hralo do 16 ale výsledok 15:15 je platný a nepokračuje sa.
Hralo by sa od začiatku na tabuľky:
16 teamov - 4 tabuľky
32 teamov - 8 tabuliek
Z každého týmu postúpia 2 prvé teamy s najväčším počtom bodov, pri zhode bodov 2 teamu s 3 teamom bude rozhodovať scóre teamov.
Téma na connecty, demá, screeny, výsledky a sťažnosti - budú vytvorené zvlášť aby sa to nemýlilo.
Bodový systém - ako som aj hore napísal :
výhra - 3 body
prehra - 0 bodov
Systém hrania zápasov by bol asi taký, že by teamy hrali kedy sa dohodnú, alebo ak by to nešlo bude termín priradený na nejakú sobotu vo večerných hodinách t.j. od 17:00 do 20:00 - vtedy by mali mať asi všetci čas.
Výsledky budú zapisované do tabuľky kde bude aj uvedené kto hrá s kým.
Po tom ako teamy postúpia s tabuľky/skupiny budú náhodne rozlosovaný do pavúka. Všetky zápasy až do finále budú na BO1 - na jednu víťaznú mapu, finále sa odohrá na BO3 - na dve víťazné mapy.
Toto by som nerozdeľoval na S a NS hráčov keďže je to 5v5. Bol by daný čas dokedy sa registrovať, a daný čas medzi ktorým by sa liga odohrala.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Info k obom "mini-ligám"
Čas mini-ligy by sa upresnil ale bolo by to na dlhšie t.j. asi 1 mesiac aby sa stihlo všetko odohrať a aby to bolo všetko na správnom miesto a nenáhlilo sa to a potom sa to celé pokazilo. 1 mesiac je odhad, môže to byť aj menej aj viac, myslím že sa to do 1 mesiaca stihne ale tak nikdy nevieš.
To je odo mňa asi všetko, je to len návrh pre organizátorov, poprípade sa ma môžete pýtať atď, odpoviem. Ak bude organizátor ktorý to spraví tak sa rád pridám, alebo ak sa nikto nenájde tak sa toho chytím ak bude veľký záujem :)
deagle1981
06-10-16, 06:13
Takto to bude vyzerať
http://www.imageworld.sk/images/skusl04opb758x5p4ve.jpg (http://www.imageworld.sk/)
a to je ako všetko? stále k tomu potrebuješ aj iné veci.. toto samotné ti je na nič xd
deagle1981
06-10-16, 17:50
Ved samozrejme mam aj komplet rozpis kde uz iba dohodim nicky a datum cca na jedno kolo
Takže bude to nebo ne? :D
deagle1981
07-10-16, 09:02
su 3 prihlaseny tak snad bude
http://www.imageworld.sk/images/p1idkmb6bf6cdk2rxls.jpg (http://www.imageworld.sk/)
priklad 1 kolo
http://www.imageworld.sk/images/b4blk476rx8izjh3zbvf.jpg (http://www.imageworld.sk/)
SEDA EMINENCE
07-10-16, 09:06
A takový drobný dotaz kde se mohou lidé hlásit?
+kolik může mít soupiska týmu na 5v5 (je blbost to hrát v 5, pač se snižuje pravděpodobnost, že se ten tým celý sleze. Mělo by být aspoň 7 lidí. Na PZ lize prý mohlo být až 9.
deagle1981
07-10-16, 09:24
A takový drobný dotaz kde se mohou lidé hlásit?
+kolik může mít soupiska týmu na 5v5 (je blbost to hrát v 5, pač se snižuje pravděpodobnost, že se ten tým celý sleze. Mělo by být aspoň 7 lidí. Na PZ lize prý mohlo být až 9.
žiadne 5 on 5 nebude bude iby 1 on 1 to bol iba petov navrh
Mám taký dotaz....
Všetko sa bude písať do tejto jednej témy, kde bude aj registrácia, scóre a podobné, alebo sa vytvorí aj nejaká iná téma? A kedy a ako sa zaregistrovali tí chalani čo už sú v tej tabuľke ??
deagle1981
07-10-16, 09:55
dam dve temy to TURNAJE jedno na registraciu a druhu kde budu vysledky a pravidla
deagle1981
07-10-16, 09:55
http://www.imageworld.sk/images/bts09m7tqv5mcwvdbfal.pdf
deagle1981
07-10-16, 10:13
ok dam 3 mesačne VIP za napisanie pravidiel
moja predstava
mapa aim_map
Bodový systém - ako som aj hore naznačil :
výhra - 3 body
prehra - 0 bodov
hra každy s každym
datum sa upresni po prihlaseni min 16 hračov max 20
každy si toči demo
urobiť sreen zo skore ktore mi pošle do pm
a neviem čo ešte
koniec by som chcel na 23.12.2016 aby na vianoce boly ceny odovzdane
ak sa ti chce to spisať napiš dostaneš VIP na 3 mesiace ja niesom na pisanie
Pravidlá
Dodržiavať všetky pravidla platiace pre celú Kotelnu.
Bodovací a herný systém.
- hrá každý s každým, zápasy sa bodujú nasledovne:
výhra - 3 body
prehra - 0 bodov
Zabezpečenie záznamu hry
- HLTV
- kazdy hrac sa toci s prvej osoby
Servery
- Každý kto proti sebe hrá tak si dajú vlastný server, organizátor nedáva servery. IP si posielajte do témy, PM alebo na steame.
Mapa na ktorej sa bude hrať.
- aim_map
Formát zápasu
- Každý hráč sa musí na zápas dostaviť v daný čas na ktorý sa obaja dohodli a maximálna doba čakania je 5. minút - potom nasleduje kontumácia.
- pokiaľ druhý hráč bude chcieť kontumáciu, musí dodať screen s dohodnutým časom, a zo serveru kde je "thetime"
Demo
- Každý hráč je povinný točiť demo hneď od začiatku zápasu, a to tak, že napíše do konzoli "record a názov dema" , napr. "record matis"
Screen
- každý hráč musí spraviť screen obrazovky cez polovicu pri zmene strany a na konci hry. Potom ich dá do témy ktorá bude na to určená aj s výsledkom zápasu.
Počet hraných kôl
- Hrá sa štýlom mr15, teda maximálne 15 kôl za každú stranu. V prípade, že jeden tím dosiahne počet 16 bodov, zápas končí. Remíza 15:15 je platným výsledkom.
Prestávka
- Každý hráč má nárok na jednu maximálne 5. minútovú prestávku počas zápasu. Po uplynutí času sa pokračuje normálna hra či už v prípade hry štyroch, troch, alebo kontumácia.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zákazy
- Zákaz klasického StarKillu ( pro ňoumy - kill v první sekundě nového kola )
- Cross na awp je zakázaný
- Je zakázané využitie bugov máp a liezť na textúry.
- Zákaz nadávať a ponižovať súpera počas zápasu. odporúčam /say používať čo najmenej...
- Zákaz použivať vulgárne, rasistické a iné uražlivé mená, použivať mená osôb známych svojími zločinmi na ľudskosti.
- Hráči s aktívnym banom za cheaty majú zákaz zúčastniť sa turnaja...
- Zákaz používať pištolky.
Cheating a scripty
- Za cheating sú považované „ľahké“ i „ťažké“ cheaty.
Do týchto skupín patrí: aimbot, wallhack, speedhack, multihack, bunnyhop script, no-recoil, burstfire, begrip script, aj.
Tresty
- Nedostavení sa na zápas - kontumácia zápasu pre daný tým
- Cheating - kontumácia všetkých zápasov a ban
Žádosti, protesty
- Pre podanie platnej žiadosti musíte odohrať zápas až do konca, inak je žiadosť neplatná.
- Demo dodá admin v podobe HLTV a hráč od ktorého sa demo žiada.
Maaaaaaaaaaja
07-10-16, 18:01
Napsal bych, že platí klasické pravidla pro ligové zápasy v cs 1.6. Kdo je nezná, ať si ne nastuduje. Jak se říká, neznalost pravidel neomlouvá. :D
Btw. já se toho klidně rád zúčastním. :D Ztrapním se jak cyp, ale co už. :D
Napsal bych, že platí klasické pravidla pro ligové zápasy v cs 1.6. Kdo je nezná, ať si ne nastuduje. Jak se říká, neznalost pravidel neomlouvá. :D
Btw. já se toho klidně rád zúčastním. :D Ztrapním se jak cyp, ale co už. :D
Tak sa prihlas :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.