Zobrazit normální verzi : dust2 only4
Chcem nahlasit hraca (d) odkedy sa pripojil na server a zabil som ho neustale ma provokuje obtazuje a zabrda chate do mna a admin :moqq ako vzdy nic nerobi ...
d STEAM_0:1:1525786 31.192.85.7 CZ
Co jsem tak prohlížel vzájemně chatlog, tak nejsi o nic lepší, navzájem se provokujete a ty dokonce vyhrožuješ banem.
Zopakujem ti to opätovne. Banovať hráčov za nadávky, ku ktorým ich vyprovokuješ nie je možné.
ak si dobre pozres on mi začal vypisovať a provokovať ja som sa len obranoval logika tu fakt neni spravodlivost
aha takze samco moj pekny ja som ho zabil a on zacal do mna hustit ne ja do neho hej tak sa laskovo zamysli nez nieco napises a ked jha som minule zabil a zacal hustit tak automat ban a on nic? to je dobre nespravodlive toto ked ja som ho zabitim neprovokoval zabit ho je normalne a ked zacal hustit tak som sa obranoval
toto tu fakt neni normalne
Ak sa ti neľúbi, nehraj tu. Nikto ťa tu nasilu nedrží. Keď sa budeš chovať aspoň trochu slušne, tak môžme diskutovať ďalej.
ja sa chovam slusne naroydiel od teba a tvojej arogancie yze nevidis ze on zacal do mna hustit zato ze som ho zabil tak som sa obranoval a ked som mu povedal ze idem pisat na forko za ban a ptm som ho ignoroval a furt nedal pokoj furt mal pripomienky a otravoval
nikto ta nenuti byt adminom odid ked sa ti nelubi ale vtomto mam pravdu ja zasluzi si aspon hodinu ban
vies co samco? nedavaj mu ban zavri temu a hotovo neboj sak aj na teba raz v zivote dojde a vrati sa ti to pretoze teraz som za nic nemohol ale on hej a ban si mu nedal
Jediná urážka (ak sa to dá považovať) v jeho CHL na tvoju adresu je, že ti napísal namiesto pudinček gaydinček.
Čo sa týka tvojho chatlogu, tak v každej druhej vete musíš niekomu nadávať. Obdržal si už 11 banov a je to stále len horšie. Pre pár dňami ti posledný ban vypršal, ale tebe to zjavne jedno a furt musíš niekoho v hre slovne atakovať. Myslím si, že ban si zaslúžiš: http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bhid=170960
Ak nesúhlasíš, máš možnosť požiadať o unban, kde bude ale mizivá šanca o skrátenie. O celkovom unbane ani nemožno hovoriť...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.