Zobrazit normální verzi : Prozkoumání chatlogu
Zdravím, prosil bych o prozkoumání chatlogu hráče Coca cola <3 cca v čase 16:50 z důvodu nadávání do rodiny
*MRTVY* Coca cola <3 : tvoja mma je idiot
*MRTVY* Coca cola <3 : tvoja mama
Coca cola <3 VALVE_0:0:659859292 83.240.64.88
Neviem, či sa slová "tvoja mama" dajú brať ako nadávky na rodinu. S tým druhým hráčom mali navzájom menší slovný konflikt.
No mě spíš jde o tohle "*MRTVY* Coca cola <3 : tvoja mma je idiot" viděl jsem kolikrát že i za jednu větu tohoto typu se dávali bany, tak jsem to jsem dal a vzhledem k tomu že nemám přístup do chatlogu, tak jsem k tomu dodal ať se podívate sami jestli tam toho není víc.
Pokud se začnou banovat takový blbosti, tak nastavim na všechno autounban po hodině.
Je mi jasné že asi za jednu větu není zrovna nejlepší banovat a proto se thread jmenuje PROZKOUMÁNÍ CHATLOGU, jak jsem zmínil nemám tam přístup a proto jsem chtěl aby se někdo podíval jestli tam není více vět tohoto typu, vypadá to že asi není, takže není co řešit a můžete uzavřít.
Ak by ho neprovokoval ten druhý hráč, možno by sa dalo rozmýšľať o nejakom treste. Ale nakoľko ho vyhecoval, tak je to asi samozrejmé, že sa bránil. I keď mohol aj miernejšie...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.